''Biz'' Geri Döndük(12.Bölüm Son Sahne)

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
160,525
Puanı
1,060
Son düzenleme:
Eski saraya sürerek bizden kurtulacağını sananlar yine yanıldılar. Biz ki gizli hazinemizle hepsini alaşağı ederiz.
Ve bölümün finalinde veziriazamı öldürüp suçu Derviş kulumuza attık. Hatuncuk Kösem'in bebeği Şehzade Mehmet'i de kaçırdık.

@destere @Çiğdem- @sürgünüm @mrt-06 @sokak sanati @Almila @cookies @vadikızı @denizz19 @tolgab @Harunnn60 @GunesinOglu @eskici

kösem senin safinazı oklavayla eski saraya kadar döve döve yollardı ama işte reytinglerin gözü çıksın ? birbirleriyle düşman karakterler aynı ortamı paylaşmalıki heyecan ve reyting artsın o yüzden senin çekirge safinaz son anda kurtarmış oldu :) yoksa kendi marifetiyle kalmış değil :)

kösem senin safinazı oklavayla eski saraya kadar döve döve yollardı ama işte reytinglerin gözü çıksın ? birbirleriyle düşman karakterler aynı ortamı paylaşmalıki heyecan ve reyting artsın o yüzden senin çekirge safinaz son anda kurtarmış oldu :) yoksa kendi marifetiyle kalmış değil :)
sus bakayım totoş safiye sultan han hazretleri ne yapsa yeridir bunlara:A

Son sahne inanılmazdı gerçekten. Ses kaydı çıksa bu kadar şok olmazdim:F

annesi bıngıldağından tanır yavrusunu öyle değiştirmek kolaymı ne pırtladığını biliyordur heralde :)
yanlız kösemle ahmet iyi çalışmış 13 senede 10 çocuk yapmışlar helal valla hiç yorulmamışlar:A kösemin kızlarından biri var tam 7 kere evlenmiş 7 kocası da ölmüş bence ona ayrı bir dizi çekmeliler adını unuttum şimdi :A

yanlız kösemle ahmet iyi çalışmış 13 senede 10 çocuk yapmışlar helal valla hiç yorulmamışlar:A kösemin kızlarından biri var tam 7 kere evlenmiş 7 kocası da ölmüş bence ona ayrı bir dizi çekmeliler adını unuttum şimdi :A

dizinin ismide yediverengül olsun :))

ayy sahneye bak yaa hülya gulyabani gibi çıkmış müzik desen korku müziği beren dilini yutucak korkudan şu sahne aklıma geldi hahahha :F:F:F