Biyografi Oylaması ''Oktay Kaynarca - çocuklarduymasın''

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
BKT1jefFFAPJbJZF7u44aG73.jpg

Sadece yarışmaya katılanların oyları sayılacaktır.

https://fav10.net/biyografiler/oktay-kaynarca-biyografi-189679.html

Noktalama :
Düzen :
İçerik :

10 üzerinden değerlendirilecektir.

Noktalama: 7 (Hatalar çok. En göze batanlardan bi tanesi: "Gençler Dizisi"nde... değil "Gençler" dizisinde olacak.)
Düzen: 8
İçerik: 9,5

Son düzenleme:
Noktalama: 7 (Hatalar çok. En göze batanlardan bi tanesi: "Gençler Dizisi"nde... değil "Gençler" dizisinde olacak.)
Düzen: 8
İçerik: 9,5

Gözden kaçmış orası sağolasın aga:D

- - - Ekleme - - -

Yarisma disi oylama;

N: 9
D: 9
I: 10
Sağolasın aga

- - - Ekleme - - -

Noktalama : 6
Düzen : 7
İçerik : 7

Sağolasın charming

- - - Ekleme - - -

noktalama 9
düzen 10
içerik 10

Sağolasın aga:D

Ben daha düşük bekliyodum notlarımı:D

Noktalama : 6,3
Düzen : 7,3
İçerik : 7,5

Noktalama: 8
Düzen: 9
İçerik: 9

Noktalama işareti konusunda biraz vasat kalmış. Noktalama işareti kullanmadığın da olmuş, fazla abarttığın da olmuş. Düzen ve İçerik desek öyle böyle. Sanırım çok fazla uğraşmadın. Diğer türlü biyografi daha geniş olurdu ya da en azından ben öyle yapmaya çalışırdım. Oktay Kaynarca gibi bir ismi net bir şekilde 'Süleyman Çakır' karakteriyle tanımlamışsın. Yani bazı yerlerde 'Süleyman Çakır' dizisinde 'Şu' karakteriyle diye iki defa yanlış belirtmişsin. Çok daha geniş ve düzenli bir biyografi çalışması beklerdim ama sanırım sıkıldığın için biraz vasat bir çalışma çıktı. Biyografiyi gece açman sıkıldığını gösteriyor. Gündüz açmaya çalıştın ama bir anda sıkıldın, "gece açarım" dedin. Gece açmaya kalktın ve bir anda aceleye denk geldi, bazı yerlerde birçok hata yaptın. Yine de iyi sayılır. Gerçi daha da iyi olabilirdi dediğim gibi. En baştan biyografi çalışmanı düzenli bir şekilde yazmaya çalışsaydın, o zaman düzenli bir çalışma ortaya çıkardı. O kadar uğraşmışsın, eline sağlık.

Noktalama : 6,5
Düzen : 8
İçerik : 8,5
Sağolasın deniz.:)

Noktalama:8
Düzen:10
İçerik:9
Sağolasın aga:D
Noktalama : 6,3
Düzen : 7,3
İçerik : 7,5
Sağolasın Furkan
Nokta:10
Düzen:10
İçerik:10
Sağolasın reytinger:)
Noktalama : 6,5
Düzen : 7
İçerik : 6
Sağolasın dizikolik.:)
Noktalama: 8
Düzen: 9
İçerik: 9

Noktalama işareti konusunda biraz vasat kalmış. Noktalama işareti kullanmadığın da olmuş, fazla abarttığın da olmuş. Düzen ve İçerik desek öyle böyle. Sanırım çok fazla uğraşmadın. Diğer türlü biyografi daha geniş olurdu ya da en azından ben öyle yapmaya çalışırdım. Oktay Kaynarca gibi bir ismi net bir şekilde 'Süleyman Çakır' karakteriyle tanımlamışsın. Yani bazı yerlerde 'Süleyman Çakır' dizisinde 'Şu' karakteriyle diye iki defa yanlış belirtmişsin. Çok daha geniş ve düzenli bir biyografi çalışması beklerdim ama sanırım sıkıldığın için biraz vasat bir çalışma çıktı. Biyografiyi gece açman sıkıldığını gösteriyor. Gündüz açmaya çalıştın ama bir anda sıkıldın, "gece açarım" dedin. Gece açmaya kalktın ve bir anda aceleye denk geldi, bazı yerlerde birçok hata yaptın. Yine de iyi sayılır. Gerçi daha da iyi olabilirdi dediğim gibi. En baştan biyografi çalışmanı düzenli bir şekilde yazmaya çalışsaydın, o zaman düzenli bir çalışma ortaya çıkardı. O kadar uğraşmışsın, eline sağlık.
Sağolasın aga:D Oha ya adama bak 5-6 satırda bütün yaşadıklarımı çözdü :kiki: Sınavlar olmasaydı daha iyi yapabilirdim ama sınavlar vardı aga cuma günü gece oturdum 1-2 saat ayarladım.Cts sabahı kuzenler geldi kardeşimle bilgisayar başına geçti hazırlayamadım ama cts gecesi biraz baktım tamamladım ve açtım konuyu:D
Noktalama : 10
Düzen : 9
İçerik : 10
Sağolasın mert. :)