Bitmeyen Şarkı, Kurtlar Vadisi Pusu, Gönülçelen final yapıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SaMeT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SaMeT

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2
Puanı
119
ATV'nin başarısız dizi politikalarına son bir kaç tane daha eklendi...
-Bitmeyen Şarkı 19 Nisan Salı ya da 26 Nisan Salı akşamı ekranlara veda ediyor. ATV'nin Salı akşamlarına ne koyacağı merak konusu. Neyse sorun Bitmeyen Şarkı'nın başladığı ilk bölümden beri bitmeyen gün değişiklikleri ve kaçınılmaz final!
BİTMEYEN ŞARKI'NIN GÜN DEĞİŞİKLİKLERİ:
1-Pazartesi 20.00-TOTAL 4,0 A/B 6,1
2-Salı 22.00-TOTAL 5,9 A/B 6,4
3-Cumartesi 20.00-TOTAL 5,1 A/B 5,9
4-Cumartesi 22.45-TOTAL 3,2 A/B 4,5
5-Pazar 22.00-TOTAL 5,2 A/B 6,4
6-Salı 20.00-TOTAL 3,1 A/B 4,1
ATV iyi bir diziyi bu şekilde harcadı. Helal olsun...
Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon sonunda final yapacağı PANA FİLM tarafından açıklandı.
Gönülçelen zaten bitecek biliyorsunuz.
Aşk ve Ceza bitecek.
Her Şeye Rağmen büyük bir ihtimalle bitecek.
Kızım Nerede? sallantıda.
Aşk Bir Hayal-Çocuklar Duymasın-Yahşi Cazibe ile olacak iş değil bu.

Her Şeye Rağmen'in biteceğini nereden öğrendin? Belki reytingi yükselir:) Şaka şaka... Sevdiğim bir dizi ama 2-3 haftası var. Eğer 3 ratingde kalırsa the end...

Ayrıca Salı 20.00'de AB'de 4,1 almadı. 3.55 aldı. Arkadaşım kafandan mı yazdın? Çoğu yanlış...

Ayrıca Salı 20.00'de AB'de 4,1 almadı. 3.55 aldı. Arkadaşım kafandan mı yazdın? Çoğu yanlış...
Kafadan yazmadım :) Fakat son Salı gününe gelince açıkçası Salı'ya bakmayı gerek görmedim. Aklımda 4,1 kalmıştı bende öyle yazdım. Zaten burada anlatmak istediğim şey iyi bir diziyi nasıl ATV'nin yok ettiği. Bu arada 4,1'i düzeltiyorum hemen. Her Şeye Rağmen 3'lerde giderken nasıl bir sezon daha devam etsin ki ? Her Şeye Rağmen'in bitteceği öğrenmek için her hangi bir kaynağa ihtiyacımız olmadığını sende biliyorsundur :)

Bunlara ek olarak Unutulmaz ve Aşk Bir Hayal de bitiyor.
Bitmeyeceği kesin olan Yahşi Cazibe ve Çocuklar Duymasın var sadece şu an. ATV'yi zor bir gelecek sezon bekliyor.

Bu haberler dogru mu? Bitmeyen Sarki biterse bende biterim, bu dizi bitmez!
Bana sorarsaniz böyle olur:

Kesin bitecek olan: Ezel, Unutulmaz, Kurtlar Vadisi Pusu, Herseye Ragmen, Gönülcelen
Kesin bitmeyecek olan: Yahsi Cazibe, Cocuklar Duymasin, Ask bir Hayal, Kizim Nerede
Bitmek ihitimalleri olan: Ask ve Ceza, Tövbeler Tövbesi, Bitmeyen Sarki

Bu haber dogrusa, kaynak lütfen.

Milliyet Televizyon’un haberine göre Fox Tv’de yayınlanan Ömre Bedel dizisi 70. bölümü ile ekranlara veda edecek. 2 sezondur yayınlanan ve seyircinin beğenisini kazanan Ömre Bedel, sürpriz final bölümü ile şimdiden merak unsuru oldu.
Yine gazetenin haberine göre bu sezon haziran ayında final yapacak diziler de belli oldu. Atv’nin sevilen dizileri olan Aşk Bir Hayal, Gönülçelen, Bitmeyen Şarkı ve Unutulmaz bu haziran’da bitecek diziler arasında. Kanal D’de haziran’da final yapacak diziler ise, Hanımın Çiftliği ve Kavak Yelleri.

Bitmeyen Şarkı'nın erken final yapacağına dair duyumlar var. Ama kesin bir haber yok bildiğim kadarıyla.

Her Şeye Rağmen haftaya AB'de 8 ratingi geçer mi sayın admin? PT 2'nin rating şampiyonu... Kaç tane dizi PT 2'nin şampiyonu... Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Muhteşem Yüzyıl vb. hepsi PT 1 rating şampiyonu. PT 2 şampiyonu Her Şeye Rağmen. Adminim haftaya Her Şeye Rağmen Total'de 6, AB'de 9 ratingi geçer mi?

Evet Wikipedia kaynak olarak sayılmaz. İsteyen kafasına göre değiştirebilir oradaki bilgileri :)

tazıcan ne yaptın Her Şeye Rağmen için 9 rating falan yazmışsın. Sence imkanı var mı öyle bir şeyin :) En fazla 4 olur 5 olur A/B reytingi. Daha fazla yükseleceğini sanmıyorum. Her Şeye Rağmen hakkındaki yorumumu yazdım zaten daha önce. Kaynak isteyen arkadaşlar olduğu için o haberi paylaştım sadece.

Onun için sabır göstermek lazım Fox, Lale Devri'ne sabır gösterdi. Başka kanal olsa çoktan kaldırmıştı Lale Devri'ni.
ATV'de sabırlı davranmayacaktır diye tahmin ediyorum.

15 Nisan fragmanına baktım. Biraz heyecan geliyor be diziye! Bakalım ne olacak? 15 Nisan Fragmanı bana umut verdi... Neyse Sırat bile 5 bölüm ( yanılmıyorsam ) sabretti diyorum. Haftaya son şans. Bakalım ne olacak?

Ha şöyle bir ya! Pardon, heyecanla yazdım. Sonunda şöyle iyi bir haber... Sağol admin. Var ol.