Bitmeyen Şarkı Bitiyor !

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,471
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Başrollerini Bergüzar Korel ve Bülent İnal'ın paylaştığı Bitmeyen Şarkı, 26 Nisan'da ekrana gelecek 32.bölümüyle ekranlara veda edecek.

Yayına başladığından beri birçok kez gün değiştiren dizi bir türlü istenilen reytinglere ulaşamamıştı...

ATV'nin Salı günleri Bitmeyen Şarkı'nın yerine ne yayınlayacağı şimdiden merak konusu...

Keremcem'li Tövbeler Tövbesi'ni deneyecekler bence Salı gününde. Her Şeye Rağmen ve Gönülçelen'i de deneyebilirler belki...

OFFFFFFFFFFFFFFFFF, bitmesinnnn.... bu dizi biterse bende biterim,, offf yeter ya, bazi insanlarda dizi begenmiyorlar, böyle kaliteli bir diziyi daha ancak rüyanizda görürler o bazi insanlar....

Uff ne yapicagim simdi???? son 2 hafta.... offffffff offf..

Bitmiyen Şarkı İzlemediğim İçin Net Yorum YapaMIcam Fragmanlara Baktığımda ise pek ilgi çekici değil salı gününe büyük ihtimalle tövbeler tövbesini koyacaklar ama bu durum kötü olur keremce de kurtarmaz diziyi bu diziyide izlemiyorum ama fragmanlara bakınca o kadar ilgi çekici olmadığını görüyorum atv gönülçeleni koyarsa daha ii reyting alır ama gönülçelenide izlemiyorum reytinglere ve fragmanlara baktığımda ilgi çekici bir dizi olduğu anlaşılıyor :D

offff atv'de 14 tane dizi var, ama hic birisi zirvede yer almiyor... show tv'nin üc dizisi var onlar hepsi atv'den daha iyi reytingler aliyor.... ARTIK YETER ATV!
BITMETEN SARKI'YI BITIRMEYIN!!!!!!!! YANLIS YAPIYORSUNUZZZZZZZZZZ

Gönülçelen'in günü artık değişmez... Son bölümleri... Pazar 21.50'de sezon sonuna kadar gider ve final yapar. ATV Her Şeye Rağmen'e son şans olarak salı 22.30 verir. Adminim de sanıyorum bana katılır.

Gönülçelen'in günü artık değişmez... Son bölümleri... Pazar 21.50'de sezon sonuna kadar gider ve final yapar. ATV Her Şeye Rağmen'e son şans olarak salı 22.30 verir. Adminim de sanıyorum bana katılır.
Gönülçelen'in gününün normal koşullarda değişmemesi gerekir artık. Ama ATV bu ne yapacağı belli olmaz.
Şu bir gerçek ki Salı günü 20.00'de hiçbir dizinin şansı yok. Hangi dizi o saate alınırsa o diziye yazık olacak.

Cuma 23.00'ten sonra rakipsiz olduğu halde iyi olduğu AB'de bile 2.8 rating alan Her Şeye Rağmen Salı 20.00'ye koyacak kadar aptal değil heralde atv... Ama atv'ye sesleniyorum - duymazlar ama söz gelimi söyledim - Eğer fragmanda 22.30 derse 23.00'te 23.00 derse 23.30'da başlatmasın. 23.00 ise adamakıllı Her Şeye Rağmen salı 23.00'te desin... Daha 2 hafta var ama.

Bu dizi aslında fena reytingler almadı.Atv nin garip değişikliklerine rağmen yayınlandığı hergün fena reytingler almadı.Ama en son salı günü diziyi tamamen gözden çıkardıklarını gösterdi.Atv kadar kötü yönetilen bir başka kanal yok bence.Bu kadar para harca,bu kadar çok dizi yayınla ama sonuçlar ortada..

Tövbeler Tövbesinin saatini değiştireceklerini sanmıyorum.Geçen hafta iyi sayılabilecek reytingler aldı.Keremcem takviyeside diziye ciddi bir ivme kazandırır bence.Salı günü ilk kuşağı kaliteli yabancı veya yerli filmlerle geçiştirmek en mantıklısı.öbgz nin karşısına dizi konulmaz bu reytinglerle.

Hem Bitmeyen Sarki pazar günleri PT2'de Gönülcelen'den daha iyi reytingler aliyordu... atv bu dizinin hep yeriyle oynadi, cünkü ATV bu diziyi artik istemiyordu, eee ne diyim artik neticesinde herkes ektigini bicer ATV!

Hem Bitmeyen Sarki pazar günleri PT2'de Gönülcelen'den daha iyi reytingler aliyordu... atv bu dizinin hep yeriyle oynadi, cünkü ATV bu diziyi artik istemiyordu, eee ne diyim artik neticesinde herkes ektigini bicer ATV!
ben atvnin yerinde olsam bugün final yaptırıdım daha güzel projeler görmek istiyoruz atv den kurtlar vadisi pusu adanalı serseri gibi idddialı projeler görmek istiyoruz artık bugüne baktığımda en iyi dizi olarak kurtlar vadi pusu var atv onuda saatinle oynadı eskiden21:45 Başlıyan dizi erkenden başlatıyorlar en iyi kanal olarak ben show tvyi görüyorum muhteşem yüzyıl gibi :D

ben atvnin yerinde olsam bugün final yaptırıdım daha güzel projeler görmek istiyoruz atv den kurtlar vadisi pusu adanalı serseri gibi idddialı projeler görmek istiyoruz artık bugüne baktığımda en iyi dizi olarak kurtlar vadi pusu var atv onuda saatinle oynadı eskiden21:45 Başlıyan dizi erkenden başlatıyorlar en iyi kanal olarak ben show tvyi görüyorum muhteşem yüzyıl gibi :D

Show TV' nin neresi iyi? Sadece bu sene en az 5 dizisi erken final yaptı.

Bitmeyen Sarki BITMIYOR!

Arkadaslar, bütün Bitmeyen Sarki hayranlarina iyi mücde, Bitmeyen Sarki bitmiyor.
Az önce fragmanda gördüm, Bitmeyen Sarki yep yeni bölümüyle 26 nisan sali aksami saat 20:00'da ATV'de!

Bitecek Yakın Zamanda bir ay dayanamaz bu dizi atvnin salı günü en kötü günlerinden biri oda bitmiyen şarkı yüzünden :D :D :D :D :D

Fks14 bazen yeni bölüm yazısıyla da final yapılabiliyor,bu haftaki reytingleri biraz daha iyi ama yeterli değil,büyük ihtimalle haftaya olmasa da bitecek...