Birol Güven Doksanlar Dizisinin Oyuncuları İçin Görüşmeler Başladı!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,762
Puanı
1,060
ozelhaber.gif

Çok yakında başlayacak olan Doksanlar dizisinin oyuncu kadrosu için yapımcı Birol Güven çalışmalara başladı.

Seksenler, Zengin Kız Fakir Oğlan gibi dizilerin yapımcısı olan Birol Güven Twitter hesabından attığı tweet ile bazı oyuncular ile görüşmeye başladığını belirtti.

Birol Güven, ünlü oyuncu Ferhan Şensoy ve eşi Derya Baykal'ın kızları Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy ile anlaştıklarını borsaya bildirdi.

Doksanlar çok yakında başlayacak. Kanalı ise henüz belli değil.

Diğer oyuncular için FavoriForumum'u takip etmeye devam edin.

VD3L6ZHRRbuTuBUMRDheagKH.jpg

Son düzenleme:
Abarttı bence birol :) tns'de herşey ortaya çıktı seksenler ab'de 2. Olabiliyor anca.. :)

Ferhan Şensoy iyidir ama kadronun devamını da görmek gerek. :)

Abarttı bence birol :) tns'de herşey ortaya çıktı seksenler ab'de 2. Olabiliyor anca.. :)

Anca 2. olabiliyor derken? TRT'de A/B'de ilk iki içerisine giren tek yapım. Ayrıca çoğu kez birinci de oluyor. Seksenler'in başarısı inkar edilemez.

Ferhan Şensoy usta bir tiyatrocudur çok yakışır diziye Birol Güven Seksenler tadında bir şey yapacaktır yeniden. :)

Ferhan Şensoy iyidir ama kadronun devamını da görmek gerek. :)

Anca 2. olabiliyor derken? TRT'de A/B'de ilk iki içerisine giren tek yapım. Ayrıca çoğu kez birinci de oluyor. Seksenler'in başarısı inkar edilemez.

Ben öyle düşünmüyorum, sbt ab'de 1. Oluyor ve en yakın rakibine 3 reytinglik fark atıyor ama tns ab'de 2. Oluyor üstelik sbt ab'deki rakamıyla arasında 3-4 reytinglik fark oluyor genelde,bana sorarsan bu bi başarıdan öte kandırmacadır.. Belki reytingleri trt ortalamalarına göre çok yüksek olabilir ama bu ,bu aradaki farkın verdiği kandırmacanın olmadığını göstermez...

Ben öyle düşünmüyorum, sbt ab'de 1. Oluyor ve en yakın rakibine 3 reytinglik fark atıyor ama tns ab'de 2. Oluyor üstelik sbt ab'deki rakamıyla arasında 3-4 reytinglik fark oluyor genelde,bana sorarsan bu bi başarıdan öte kandırmacadır.. Belki reytingleri trt ortalamalarına göre çok yüksek olabilir ama bu ,bu aradaki farkın verdiği kandırmacanın olmadığını göstermez...

Belki SBT'ye göre düşük çıkıyor olabilir TNS'de ama sonuç olarak TNS'de de çok başarılı olduğu gerçeğini değiştirmez.

Belki SBT'ye göre düşük çıkıyor olabilir TNS'de ama sonuç olarak TNS'de de çok başarılı olduğu gerçeğini değiştirmez.

Ben zaten tns'nin ve kanalının ortalamasına göre reytinglerin az olduğunu iddea etmiyorum ama iki ölçüm arasında baya farklar ve sıralama tutarsızlıkları olunca , standartlar arasındaki yüksekliğine gölge düşürüyor.. Gerçeklik açısımdan..

Ferhan Şensoy'un kızları ikiz :X Acaba birisi hastalandiğinda diğeri dublorluk yapar mı :F:F Neyse o kız için bakarım yada izlemeye devam ederim :X Ferhan Şensoy TV'de iş yapan birisi değil.Derya Baykal'da oynar mı acaba? Kız için ne buyuk mutluluk olur ana baba kız ailecek bi dizide :X

melek baykalın kızı fena değilmiş

ne demişler anasına bak kızını al

Bu arada dizide Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızları oynayacakmış. Kızlarının adlarından beri Ferhan Şensoy'muş. :D

Yani dizide resimdeki kızlar oynayacak. :):) @OzaN

Bu alana bir cevap yazın...