Birol Güven Dizilerinin Sezon Finali Tarihlerini Açıkladı!

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,408
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Birol Güven Twitter hesabından yapımcısı olduğu dizilerin final tarihlerini açıkladı: "Arka Sıradakiler 5 Haziran'da sezon finali yapıyor, seneye devam. Papatyam 21 Haziran'da sezon finali yapıyor , seneye devam. Çocuklar Duymasın 29 Haziran'da sezon finali, seneye devam. Babam Sağolsun yazın devam."

Hayırlı Olsun...Babam Sağolsun gelecek sezon başlamadan Final yapacak o zaman...

Hayırlı Olsun...Babam Sağolsun gelecek sezon başlamadan Final yapacak o zaman...

Bu yazı o anlama gelmiyor, yazın tutarsa seneye devam edecektir...

ATV her seneki gibi haziranın sonuna kadar dizilerini devam ettiriyor, Kanal D haziranın ikinci haftasında dizilerini bitirecek, son 4 hafta Kanal D dizileri için...

En ilginç nokta Fox'un oldukça erken sezon finali yapması. Lale Devri için de haber çıkmıştı. Haziran'ın ilk haftası neredeyse tüm dizilerini bitirecek Fox.

Yaz döneminde Fox'un ne yapacağını merak ediyorum doğrusu. Hiçbir proje haberi yok. Dizi haberi zaten yok. Hedefleri gelecek sezona erken başlayıp avantaj sağlamak herhalde...

En ilginç nokta Fox'un oldukça erken sezon finali yapması. Lale Devri için de haber çıkmıştı. Haziran'ın ilk haftası neredeyse tüm dizilerini bitirecek Fox.

Yaz döneminde Fox'un ne yapacağını merak ediyorum doğrusu. Hiçbir proje haberi yok. Dizi haberi zaten yok. Hedefleri gelecek sezona erken başlayıp avantaj sağlamak herhalde...

Dediğin gibi ağustosta sezonu açacaktır Fox...

Haziranda en şanslı kanal ATV gözüküyor, yazın ise Star zirvede olacaktır...

Kanal D Nuri'yi Üsküdar'a Giderken'i ve Şanslı Masa'yı yazın devam ettirecek ama Şanslı Masa harici diziler iş yapmaz, Osman Tan'dan hiç bir reyting beklemiyorum zaten... Kanal D'nin Akasya Durağı'nı devam ettirmesi lazım, bir de yeni bir dizi ortaya çıkartmalı...

Star her şeyi devam ettirebilir, Star Akademi ve Bu şarkı İkimizin de var, yeni programlar tutmayacaktır büyük ihtimalle...

Diğer kanalları pek bilmiyorum,onları da üstadım yazsın... :) Hatta bu konuda bir konu paylaşırsa iyi olur...