Birol Güven 'Seksenler' İle İlgili Merak Edilenleri Cevapladı!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,536
Reaksiyon puanı
56,770
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
TRT 1'in sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi 'Seksenler' geri dönmeye hazırlanıyor!

seksenler-toplu.jpg


Başrollerini Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Yasemin Çonka, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, Ceyhun Fersoy ve Begüm Öner'in paylaştığı dizinin yapımcısı ve senaristi Birol Güven, dün YouTube üzerinden gerçekleştirdiği canlı yayın ile Seksenler hakkında merak edilen bütün sorulara yanıt verdi.

İzleyicilerden gelen "Pelin Akil dönecek mi?" sorusuna Güven, 6 kişiden oluşan senaryo grubunun Seçil için bir rol yazması ve Pelin Akil’in de uygun olması durumunda dizide yer almasının önünde bir engel olmadığına değindi.

maxresdefault.jpg


En çok merak edilen sorulardan birisi ise "İlker Ayrık, yeni bölümlerde yer alacak mı?" idi. Bu soruya Güven, "İlker Ayrık’a da çok teşekkür ederiz, okuma provasında buradaydı.Geldi, sohbet ettik. Orada şöyle bir problem var. Hikayemizde olmaması gerekiyor. Çağatay’ın mahallenin dışında olması gerekiyor ama her an gelebilir. Bazı karakterlerin de yokluğu gerekiyor hikayede. Herkes mahalle de ise sorun olabiliyor. Kurduğumuz mahallede, bazı kişilerin olmaması gerekiyor.İlk bölümlerde Çağatay yok ama konumuz nerede olacağı? Bir merakımızı da onun üzerine kuruyoruz ilk dakikadan. Çağatay da her an gelebilir, hiçbir engel yok. Hikayesi de öyle zaten.Merak ediyoruz, çıkıp gelmesini bekliyoruz." diye yanıtladı.

ilkerayrik21.jpg


Yeniden çekileceği açıklandığı günden beri merak edilen "Ergun Plak (Serhat Kılıç) dizide var mı?" sorusuna ise, "İzleyiciler Nazlı-Ergun aşkını çok sevdiler. Siz ne kadar sevdiyseniz o aşk hikayesini biz de o kadar sevdik. Biz de devam etmesini çok istiyoruz. Fakat, bazen filmlerde hayatta olduğu gibi kavuşamama da olabilir. Herkes de sevdiğine kavuşmuyor. Her filmde mutlu sonla bitmiyor. Nazlı – Ergun ilişkisi mutlu sonla bitebileceği gibi, öyle bitmeyebilir de. Çok güzel şeyler olabilir her an. Ergun karakterimiz sürpriz olsun. Şu anda biz yanlış bir şey yapıyor olabiliriz. senaryo ekibimiz bu hikayeyi anlatmama mı istiyor. Ergun Plak’ın yıllar sonra tekrar Nazlı’ya kavuşmasının önünde hiçbir engel yok. İnşallah bir kavuşma mutlu… İnsanlar bu diziyi seyrederken kendilerini çok iyi hissedecekler İnşallah bu aşk hikayesinde de kendimizi çok iyi hissedeceğiz. Nazlı ile Ergun’un tekrar kavuşmasının önünde bir engel yok. İnşallah mutlu son olur, biraz da merak edeceğiz. Engel yok, bekleyeceğiz." dedi.

maxresdefault.jpg


Sezon finalinde toplu nikahtan devam edilmeyeceğini, zaman aşımına ihtiyaçları olduğunu söyleyen Güven, dizinin Ekim'in ilk haftası yayında olmayı planladıklarını ama gerçek yayın tarihini TRT1’in belirleyeceğini, kendilerinin ise Ekim ayı için hazır olduklarını belirtti.

Ayrıca yeni bölümlerde mahalleye yeni karakterlerin de geleceğinin altını çizdi.

'Seksenler' yeni bölümleriyle Ekim'de TRT 1'de!
 

Özgür

Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
Olabilir de olmayabilir de demiş tüm sorulara :A

Pelin Akil dönecektir bence diziye çünkü geçenlerde paylaştığı storyde “sürpriz bir iş var, görmek istediğiniz bir işte olacam” gibi şeyler demişti :D
 
  • Beğendim
Reactions: cookies

emreemreu

Süper Mod.
Katılım
10 Şubat 2011
Mesajlar
29,824
Reaksiyon puanı
6,262
Puanı
1,060
Konum
Türkiye
Hasta bakıc Hayati konusunda açıklama yapmamış. Pelin Akil'in olması için İlker Ayrık'ın da olması gerek.


6 kişilik senaryo ekibi iyi olmuş, umarım iyi isimler vardır ekipte. :)