'Birleşen Gönüller Filminin Çekimleri Başladı'

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,184
Puanı
1,060
Daha önce sinemada Allah'ın Sadık Kulu: Barla, Selam gibi çok izlenen filmlere imzasını atan Ser Film bugünler yeni bir film çekme hazırlığında.

Başrollerinde Rojda Demirer, Hande Soral ve Serkan Şenalp'ın bulunduğu ve yönetmen koltuğunda Hasan Kıraç'ın oturduğu filmin ismi ise Birleşen Gönüller oldu.

Film 1940-1990 yılları arasında geçecek ve İkinci Dünya Savaşı yıllarında yaşanan bir aşk hikayesini anlatacak.

Filmin çekimleri Bulgaristan'da yapılırken, hikayesi ise Rusya, Doğu ve Batı Almanya, Kazakistan ve Türkiye'de geçecek. http://www.radikal.com.tr/index/Almanya

Hande Soral ile Rojda Demirer ise daha önce Alev Alev dizisinde birlikte rol almışlardı.

9ad2af07f6eb5548d825562a61191931.jpeg

Bence iddialı bir film olacağa benziyor, ekibe başarılar. Bir de Samanyolu'nun filminde böyle bir kadro beklemiyordum açıkçası. :)

Film pek iyi gitmez ama güzel bir film olacağa benziyor. :)

Alev Alev dizisinde o senaryoyu nasıl kabul ettiler hala aklım almıyor,bu zamana kadar gördüğüm en kötü senaryoydu.

Bende şaşırdım bu isimlerin bu yapım ile çalışmasına hayırlısı olsun.:)

N82z33jZemTYhmJKG47ZrJYM.jpg

2014'ün en iddialı Türk filmlerinden biri olarak gösterilen Birleşen Gönüller filminin çekimleri Bulgaristan'da başladı. Hasan Kıraç'ın yöneteceği film 2. Dünya Savaşı yıllarından 1990 yıllarına kadar bir süreci anlatıyor.

Filmin oyuncu kadrosunda ise Rojda Demirer, Hande Soral ve Serkan Şenalp gibi ünlü isimler yer alıyor.

Hasan Kıraç'ı ilk kez duydum başka var mı yönettiği ünlü film? :)

İlk görüntü güzel gözüküyor. Özellikle Hande Soral'ı severim ama rolü kaldırabilir mi bu tarz bir filmde emin değilim. :)

Oleyyyy :) Rojdam calısiyor @destere lik veya @xemrexxx lik bi film olur gibi

İlk görüntü güzel gözüküyor. Özellikle Hande Soral'ı severim ama rolü kaldırabilir mi bu tarz bir filmde emin değilim. :)
Rojdam varsa guzeldir.

Hasan Kıraç'ı duymaman çok normâl. Hani şu Samanyolu TV'nin dizileri var ya, onların birçoğunu yönetti. Hani şu geyikleri yapılan 'Beşinci Boyut' isimli dizinin de yönetmeniydi. Dini diziler çekiyor genelde. :)