denizz19 Konu Sahibi Favori Üye Katılım 7 Ocak 2012 Mesajlar 114,556 Reaksiyon puanı 64,265 Puanı 1,061 Konum İstanbul 10 Şubat 2013 #21 Up
F Forumdash Favori Üye Katılım 21 Temmuz 2012 Mesajlar 66,131 Reaksiyon puanı 40,355 Puanı 1,060 11 Şubat 2013 #22 OzaN' Alıntı: O kadar çok var ki saymakla bitmez. Seksenler, Yalan Dünya, İşler Güçler, 20 Dakika, Genişletmek için tıkla ... OzaN' Alıntı: [/SIZE] Genişletmek için tıkla ... OzaN' Alıntı: Supernatural, House MD, Downton Abbey... Bunlardan çoğu sevmemekle değil vakit yetmezliği. Genişletmek için tıkla ... Kırmızıları neden bıraktin House MD bi zaman sonra kendini tekrarlıyordu ama ben 3 ayda sezon finaline yetiştim Kesinlikle House'un umarsızlığı diziyi izlettiren en önemli unsur. Süpernatural'i ilk 5 sezon izle.Sonrasını izlemesende olur.J.A açık ara izlettiyor kendini - - - Ekleme - - - nestroyers' Alıntı: neye göre buraktın diziyi ya hiç başlama ya hiç izleme ilk bölümden cogu diziyi çözemen ya Genişletmek için tıkla ... Dila'nin çözülcek neyi var Sonunda kavuşacaklar Aralarda da o onu vurmuş o ona tecavüz etmiş o ona şantaj etmiş Zor olmasa gerek
OzaN' Alıntı: O kadar çok var ki saymakla bitmez. Seksenler, Yalan Dünya, İşler Güçler, 20 Dakika, Genişletmek için tıkla ... OzaN' Alıntı: [/SIZE] Genişletmek için tıkla ... OzaN' Alıntı: Supernatural, House MD, Downton Abbey... Bunlardan çoğu sevmemekle değil vakit yetmezliği. Genişletmek için tıkla ... Kırmızıları neden bıraktin House MD bi zaman sonra kendini tekrarlıyordu ama ben 3 ayda sezon finaline yetiştim Kesinlikle House'un umarsızlığı diziyi izlettiren en önemli unsur. Süpernatural'i ilk 5 sezon izle.Sonrasını izlemesende olur.J.A açık ara izlettiyor kendini - - - Ekleme - - - nestroyers' Alıntı: neye göre buraktın diziyi ya hiç başlama ya hiç izleme ilk bölümden cogu diziyi çözemen ya Genişletmek için tıkla ... Dila'nin çözülcek neyi var Sonunda kavuşacaklar Aralarda da o onu vurmuş o ona tecavüz etmiş o ona şantaj etmiş Zor olmasa gerek