Utangaçlık mı var sende de?Yok hayır denerim ama olmaz. Özellikle de bir kızı sevdiğim falan böyle belli ederim ben istemeden
Çekiniyorsun falan. Ben de öyleyim. Zamanla atlatırsın. Üniversiteye giderken atlatırsın en rahatından.Hemde en fenasından
Lise de kızlar falan yok olsa en azından bir alışkanlığımız olur bence Üniversite de daha zor olur ama İnşallah dediğin gibi olurÇekiniyorsun falan. Ben de öyleyim. Zamanla atlatırsın. Üniversiteye giderken atlatırsın en rahatından.
Ben endüstri meslek lisesiydim, normâl benim. Kız yok sayılır yani. Üniversitede daha zor olacaksa, hiç olmaz o iş.Lise de kızlar falan yok olsa en azından bir alışkanlığımız olur bence Üniversite de daha zor olur ama İnşallah dediğin gibi olur
Zaten ben kız derdinde değilim. Hatta evlenmeyi bile düşünmüyorumBen endüstri meslek lisesiydim, normâl benim. Kız yok sayılır yani. Üniversitede daha zor olacaksa, hiç olmaz o iş.
Öyle deme. Zamanı gelince evlenirsin. Evlilik önemli bir olay. "Zamanı gelince iyi bir çıkarsa karşıma, evleneceğim" de, geç.Zaten ben kız derdinde değilim. Hatta evlenmeyi bile düşünmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?