Aaa izledim @Harunnn60 sana söz verdiğim için zaman ürettim yoksa şuan bakmam mümkün değildi Ama çok değişik konusu olan bir film iyi ki izlettirmişsin
Bana gösterdiğin araba sahnesine konstre olamadım o montajlı müzik geldi aklıma hep Kadının baktığı ölüyor zor bir durum çocuklarıyla saklanıyorlar bir kulubude sonra rahat edecekleri bir yere gidiyorlar yalnız o sandalla deniz sahnesi çok güzeldi aksiyon içinden yanı zorlukları aşıp varıyorlar son sahnede çocukların mutluluğu çok güzeldi
Konusu ilginç zaman zaman duraklıyor ama zaman zaman aksiyonuda yerinde film güzelde bitiyor şimdi benim puanımda 8 gayet güzel bir filmdi en önemlisi ilginçti ve baya popüler bir kitapmış sanırım tabi yine benim haberim yeni oluyor
Bana gösterdiğin araba sahnesine konstre olamadım o montajlı müzik geldi aklıma hep
Konusu ilginç zaman zaman duraklıyor ama zaman zaman aksiyonuda yerinde film güzelde bitiyor şimdi benim puanımda 8 gayet güzel bir filmdi en önemlisi ilginçti ve baya popüler bir kitapmış sanırım tabi yine benim haberim yeni oluyor