Birce Akalay'dan Cezaya Eleştiri!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
Kanal D ekranlarında Salı akşamları yayınlanan diziye çocuklara kötü örnek olması nedeni ile 156 bin TL'lik ceza verilmişti.

Daha önce Emir Berke Zincidi'nin babasının yaptığı eleştiriden sonra dizinin başrol oyuncusu Birce Akalay'dan da cezaya ilk yorum geldi. Birce Akalay '' TV eğlenceliktir, diziler hayal ürünüdür ve öğretici olmak zorunda değildir '' yazarak RTÜK cezasını eleştirdi.

Görmüştüm eleştiriyi. Haksız bir ceza bencede.

Ceza olsun diye ceza kesiyorlar resmen.
Haklılar kesinlikle

Birce ne yapsa dogrudur

Insallah ilerde bi dizide beraber oynariz olmadi film olmadi kisa film sonra benle evlenir

bircenin bir kadın olarak küçüçük çocuklarında kadınlara yönelik uygunsuz şeyler yapmasına gönlü rahat ediyorsa zaten birşey diyemem günümüzde anneler erkekler çocuklarını nasıl yetiştiriyor kızlara parmak at onları öp diye yetiştiriyor okadar çok çevemde görüyorumkı şaşırıyorum yoututebede bunun videosu bile vardı hergün kdınlara yapılan tacizlerden şikayet ediyoruz ama anneler o tacizi yapanları kendi elleriyle ve bilinçli şekilde kendileri yetiştiriyor zaten bizim düşmanlarımız erkekler değil bence hemcinslerimiz kadınlar gibi birşey oldu artık bircede öyle düşünen kadınlardan demekki 😵😵😵

Yazdıklarınlar konunun ilişkisini ben anlayamadım

Bircenin suçu ne ya

Kadın su ana kadar 3 dizide oynadi 2si tuttu yani

Yazdıklarınlar konunun ilişkisini ben anlayamadım
bu ceza neden gelmiş bu diziye o küçük ağayı canlandıran çocuk kadınlara yönelik bazı yanlıs yaramazlıkalr yapmış çocuklara kötü örnek oluyor diye ceza vermiş rtük böyle birşeyi kadın olarak bircenin desteklemesi benim dediğim şeye varıyor 🙂🙂
@cookies

Sonuç olarak bircenin sucu yok o beren saatimsi olma yolunda ilerliyor

Sonuç olarak bircenin sucu yok o beren saatimsi olma yolunda ilerliyor
cezayı kabul etmeleri lazım ama bu dizi küçüçük çocukları bile kadınlara yönlendirmeye çalısan ahlaksızları barındırmaya çalısıyor rtük oyüzden ceza verdi ayoll zaten kadınlar neler çekiyor bari şuu çocukları katmasınlar işin içine 🙂🙂

Ben dizide mehmetcanin kadinlara sarktigini gormedim ki yaramazliklar yapıyor ama o kadarda degil

Bence hiç alakası yok

Yaramazlığın alasını yapıyor

Ben dizide mehmetcanin kadinlara sarktigini gormedim ki yaramazliklar yapıyor ama o kadarda degil
ben bilmiyorum cnm rtük açıklamasında öyle yazıyor burda bir üye paylaşmış konuda rtük açıklaması aynen benim dediğim şeyler yazıyordu 🙂🙂

ben bilmiyorum cnm rtük açıklamasında öyle yazıyor burda bir üye paylaşmış konuda rtük açıklaması aynen benim dediğim şeyler yazıyordu 🙂🙂
Garipmis ben hic rastlamadim oyle seyler yaptigina

rtük açıklamasında öyle demiyor ama benim dediğim şeyleri diyor bu forumda paylaşılmıştı 🙂🙂

diziyi hiç izlemedim ben açıklamada okuduklarım üzerine yorum yapıyorum 🙂🙂
Anladim bu arada gecistiriyosun ama kathrine öldü

rtük açıklamasında öyle demiyor ama benim dediğim şeyleri diyor bu forumda paylaşılmıştı 🙂🙂

diziyi hiç izlemedim ben açıklamada okuduklarım üzerine yorum yapıyorum 🙂🙂
Diziyi izle gülmekten koparsın .F