Birce Akalay 'Kuş Uçuşu' Dizisinde! | Netflix

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,137
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

Ay Yapım'ın Netflix Türkiye için hazırladığı 'Kuş Uçuşu' dizisinin ilk oyuncusu belli oldu!

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Meriç Acemi'nin kaleme alacağı, yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer'in oturacağı dizinin kadrosuna son olarak 'Babil'de yer alan başarılı oyuncu Birce Akalay dahil oldu.

Bir TV kanalında geçen dizide farklı yaş kuşaklarının hikayesinin anlatılacağı 'Kuş Uçuşu' yakında Netflix Türkiye'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

TV kanalı dedin ve beni cezbettin Meriç Acemi.
Bu tarz işleri izlemek çok eğlenceli oluyor o yüzden merakım iyice arttı.

Bu arada dizinin konusu kuşak çatışmaları üstüne ve Netflix'in basın bülteninde de Aslı diye bir karakterin adı geçmişti. Birce'nin onu değil rakibi olan farklı kuşaktaki kadını oynayacağını düşünüyorum ve diğer başrol için Ahsen Eroğlu dileğimi yineliyorum.

Çok iyi isim, Birce Akalay çok yakışacaktır.

Birce Akalay güzel bir seçim olmuş Babil'de çok iyi oynamıştı.

Harika seçim.
Babil deyince keşke Aslı Enver'i de bir dijital işte görsek.

Doğrusunu söylemek gerekirse Netflix'in projeyi tanıttığında anlattıkları kadarıyla pek ilgimi çekmemişti ama TV kanalı vs. denilince benim de ilgimi çekmeye başladı.

Umarım daha önce Netflix'te yer almamış isimlerden bir kadro kurulmaya devam eder. Birce Akalay çok iyi seçim, Meriç Acemi'nin de iyi bir iş çıkardığını düşünüyorum.

Diğer detayları da artık belli olsa da sete çıkıp yayına hazır hale getirseler.

Çok sevindim heyecanla bekliyorum Babilde izleyemedim daha burda izlerim inşAllah

Bekliyoruz iyi bir tercih. Netflix hamleleri ile beni sevindiriyor.

Reactions: xemrexxx