Bir zamanlar osmanli-kiyam sezon finali

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
28,125
Puanı
1,059
TRT 1'in Osmanlı dizisi BİR ZAMANLAR OSMANLI KIYAM 13.bölümüyle sezon finali yapacak.

Başrollerinde Türkan Şoray,Aslı Tandoğan,Cemal Hünal,Kerem Atabeyoğlu,Fırat Tanış,Tolga Karel,Leyla Göksun,Hazım Körmükçü ve Öykü Çelik'in paylaştığı dizi 4 HAZİRAN PAZARTESİ 19.50'DE 13.Bölümüyle Sezon Finali yapacak.

Aynı gün TRT 1'in sevilen absürd komedi dizisi LEYLA İLE MECNUN DA 22 .20'de 61.Bölümüyle sezon finali yapacak...

osmanlı kuyamın tam final yapması en büyük dileğimiz.. tarihten uzak fiyasko bir dizi ..

TRT 1'in dizileri en iyisini yapıyor bence. Leyla ile Mecnun'un sezon finali bölümünü mutlaka izlerim :)

Bence bu Dizi önümüzdeki sezonda baska bir kanalda olabilir cünkü tam anlasma bitince yani 13. Bölümde sezon finali yapiyor

Bekleneni veremedi Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam. Sezonu büyük ihtimal erken açacaktır ve eksikleri gidererek daha iyi duruma gelebilirler.

Leyla ile Mecnun'un erken bitecek olmasına sevindim. Daha fazla bölüm birikmemiş olacak. :):) Büyük ihtimal yine Ramazan ayında erken açarlar sezonu...

Bekleneni veremedi Bir Zamanlar Osmanlı - Kıyam. Sezonu büyük ihtimal erken açacaktır ve eksikleri gidererek daha iyi duruma gelebilirler.

Leyla ile Mecnun'un erken bitecek olmasına sevindim. Daha fazla bölüm birikmemiş olacak. :):) Büyük ihtimal yine Ramazan ayında erken açarlar sezonu...

ilk girişi bekleneni veremeyen diziler sonradan ne yaparlarsa yapsınlar kendini toparlayamzlar bu açıdan osmanlı kıyamın çok fazla devam et me ihtimali olduğunu sanmıyorum ama trt ye göre idare eder b,r reytingi varsa daha uzatabilirler özel kanalda olsa bitmişti ..

ilk girişi bekleneni veremeyen diziler sonradan ne yaparlarsa yapsınlar kendini toparlayamzlar bu açıdan osmanlı kıyamın çok fazla devam et me ihtimali olduğunu sanmıyorum ama trt ye göre idare eder b,r reytingi varsa daha uzatabilirler özel kanalda olsa bitmişti ..

Reytingleri çok kötü değil devam etme ile ilgili sıkıntısı olmaz gibi ama daha iyi olabilir eğer senaryoda iyileştirmeler yapılırsa. :)