Yalnız o konudan teker teker kaçan sizlersiniz gözün kör sanırım
Ben kaçmam gömerim
Turabi gibi laflar etmeye başladım iyice
Yalnız o konudan teker teker kaçan sizlersiniz gözün kör sanırım
Hepiniz haddinizi bildiniz ve tıpış tıpış gittiniz hatta en son @kerem gitti sen gemiyi en baştan terk etmiştin
Anlamak istemediğin için seni kendinle baş başa bırakıp gittik. Sende kendi kendinle konuşmuş oldun.Hepiniz haddinizi bildiniz ve tıpış tıpış gittiniz hatta en son @kerem gitti sen gemiyi en baştan terk etmiştin
İşte buna püskürtme politikası diyoruz halk arasındaAnlamak istemediğin için seni kendinle baş başa bırakıp gittik. Sende kendi kendinle konuşmuş oldun.@sokak sanati
Bizde buna "anlamayana davul zurna az" diyoruz.İşte buna püskürtme politikası diyoruz halk arasında
Anlamak istemediğin için seni kendinle baş başa bırakıp gittik. Sende kendi kendinle konuşmuş oldun.@sokak sanati
Sen mi? Hadi ordan Rachel. Ufak at.Cahille girdiğim tüm münakaşaları kaybettim ben
Sen mi? Hadi ordan Rachel. Ufak at.
Senden daha beter cahil görmedi bu CihanCahille girdiğim tüm münakaşaları kaybettim ben
Canını yerim senin.Demet Akalın Sıla'nın tırnağına ulaşırsa tartışabiliriz.
Baktım sen hayal aleminde yaşayıp “Beren’e teklif gelmiyor, kartlaştı” diye saçmalayınca karışmayayım dedimYalnız o konudan teker teker kaçan sizlersiniz gözün kör sanırım
Sıla'ya kimlerle düşüp kalktı dedi ben de Beren'e laf attımBaktım sen hayal aleminde yaşayıp “Beren’e teklif gelmiyor, kartlaştı” diye saçmalayınca karışmayayım dedim
Ayrıca bu konuyu bile Beren’e bağlaman saçma Sıla’nı daha düzgün savunmalısın
Neyse Sıla Demet’e 1000 basar onu da söyleyeyim
Beren kimlerle düşüp kalkmış be yine uyduruyorsunSıla'ya kimlerle düşüp kalktı dedi ben de Beren'e laf attımSon cümlenle kurtardın
Sıla kimlerle düşüp kalkmışBeren kimlerle düşüp kalkmış be yine uyduruyorsun
Birinin sevgilisi olunca düşüp kalkmak mı oluyorYukarıda yazıyor ya
Evli birinin olunca öyle oluyorBirinin sevgilisi olunca düşüp kalkmak mı oluyor
Sedef kimlerle düşüp kalktı acBa gençliğindeEvli birinin olunca öyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?