"Bir Zamanlar İstanbul" Final Yapıyor! | TRT 1

Gerekli24

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
12,673
Puanı
710
1747485235574.webp

TRT 1'in cuma akşamları yayınlan dizisi Bir Zamanlar İstanbul için final kararı alındı.

Yapımcılığını Bozdağ Fim'in üstlendiği başrollerini Cihangir Ceyhan ve Alina Boz'un paylaştığı Hüseyin Avni Danyal, Deniz Celiloğlu ve Kaan Taşaner gibi oyuncuların da yer aldığı yapım reytinglerde bir türlü istenileni verememişti. Bu hafta 14. bölümü yayınlanan dizi yayın akışında bir değişiklik olmazsa 16. bölümü ile 30 Mayıs cuma akşamı ekranlara veda edecek.

"Bir Zamanlar İstanbul" yeni bölümüyle Cuma akşamı TRT 1'de.
Kaynak: NTV

Bozdağ, Osmanlı serisi dışında iş yapmayı beceremiyor, bıraksın artık.

Bu hafta yaklaşık 1 oranında bir yükselme mevcut. Kalan 2 haftada 3.50/4.00 oranlarına çıksa devam ettirilir mi? diye düşünmeden edemiyor insan.

Bu hafta yaklaşık 1 oranında bir yükselme mevcut. Kalan 2 haftada 3.50/4.00 oranlarına çıksa devam ettirilir mi? diye düşünmeden edemiyor insan.
Bu benim de aklıma geldi ama ancak dizinin 4 bandına çıkacağını sanmıyorum AB ve ABC1de bir ihitmal 3.50yi bulabilir ancak final kararı bayağı yakın bir tarih o yüzden sanmıyorum trtde genelde böyle dönüşler olmuyor sanki.

• Beğendim
Reactions: TenTen
Bu benim de aklıma geldi ama ancak dizinin 4 bandına çıkacağını sanmıyorum AB ve ABC1de bir ihitmal 3.50yi bulabilir ancak final kararı bayağı yakın bir tarih o yüzden sanmıyorum trtde genelde böyle dönüşler olmuyor sanki.
Balkan Ninnisi ve Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde yakın zamanda yaptı. Belli olmaz belki yapar.

Balkan Ninnisi ve Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde yakın zamanda yaptı. Belli olmaz belki yapar.
İyi hatırladın. Onlarda final için belirledikleri tarih uzundu galiba bir de sezon içerisindeydi şimdi sezon sonuna geliyoruz ben açıkçası karar öncesi yaz boyu devam edip bitebilir fikri düşünüyordum bunu Kara Tahta'da yapmışlardı. Zaten TRT çok önceden final tarihi belirliyordu. Bu dizide bu kadar yakın çıkması beni şaşırttı genlde 6 bölüm önceden falan öğrenirdik TRTde.

Son düzenleme:
  • Aynen
Reactions: TenTen
İyi hatırladın. Onlarda final için belirledikleri tarih uzundu galiba bir de sezon içerisindeydi şimdi sezon sonuna geliyoruz ben açıkçası karar öncesi yaz boyu devam edip bitebilir fikri düşünüyordum bunu Kara Tahta'da yapmışlardı. Zaten TRT çok önceden final tarihi belirliyordu. Bu dizide bu kadar yakın çıkması beni şaşırttı genlde 6 bölüm önceden falan öğrenirdik TRTde.
Evet aynen öyle oldu. Öpülesi bir mesaj yazmışsın. Başka bir şey dememe gerek kalmamış. 🫠🫠

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24