kadın 2 sezon edho devirdi..son seszonda reytingi düştü..sonseszonda edho öndeydi..KADIN ve Bizim Hikaye'de tadında, zirvede bitti.
kadın 2 sezon edho devirdi..son seszonda reytingi düştü..sonseszonda edho öndeydi..KADIN ve Bizim Hikaye'de tadında, zirvede bitti.
Düştü, ama fazla düşmedi reytingleri. Devam edebilirdi, ama FOX tadında bırakmayı seçti.kadın 2 sezon edho devirdi..son seszonda reytingi düştü..sonseszonda edho öndeydi..
foxun KARAGULU UNUTTUK 4 SEZONYasak Elma reyting inmeden bitirmez. FOX bu, uzatacak tabiki
Yasak Elma'nın avantajı hâlâ üstüne kata kata ilerlemesi. Ben pek taraftar değilim 2 sezondan fazla olması. Saçmalıyor çoğu dizi.
Söz dizisi reyting yüksekken bitti mesela. Tadında.
Küçük bir ayrıntı Deniz yıldızı ve Unutma beni günlük diziydi.fox arkas ıaradkiler lale devri..yer gök aşk deniz yıldızı unutma beni..
O elmanın suyu öyle kolay kolay çıkmaz. @Dosibirde o hayat benim..listeyi çıkarttım....savaşçı devam ediyor..suyu çıkmadı,yasak elmanın suyu çıkmadı..
biliyorum.günlükdü..deniz yıldızı starda showda yayınlandı.kanal değiştirerek..hata yaptı..😀😀😀😀😀😀yasak elmanın suyu çıkmaz daha..fox pempe dizi işleri tutturuyor..Küçük bir ayrıntı Deniz yıldızı ve Unutma beni günlük diziydi.
Kanal ve yapım şirketinden dolayı olabilir.Aradan epey zaman geçtinden nedenini bilmiyorum.biliyorum.günlükdü..deniz yıldızı starda showda yayınlandı.kanal değiştirerek..hata yaptı..😀😀😀😀😀😀yasak elmanın suyu çıkmaz daha..fox pempe dizi işleri tutturuyor..
evet 5 yıılgeçti aradanKanal ve yapım şirketinden dolayı olabilir.Aradan epey zaman geçtinden nedenini bilmiyorum.
Zamanını bildiğine göre, ayrılma kararını da öğrenebilirsin.evet 5 yıılgeçti aradan
Bzç izlemiyorum ama onun kadar reyting alamayan diziler var benim için bugünde iki dizi de birincidir.2. olmaya hazır mısın atv yine?
Popülist bir yorum geldi.Bzç izlemiyorum ama onun kadar reyting alamayan diziler var benim için bugünde iki dizi de birincidir.
ne ayrılması nerdenZamanını bildiğine göre, ayrılma kararını da öğrenebilirsin.
Deniz yıldızı fox tan show'a transfer olma hikayesindenne ayrılması nerden
foxtan showa olmadı ..stardan showa tranfer oldu..foxtan stara transfer oldu..aydınlatayım seni kardeşimDeniz yıldızı fox tan show'a transfer olma hikayesinden
Popülist olabilir çünkü doğruPopülist bir yorum geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?