Garip geldi banaBelki cümlem garip oldu bilmiyorum ama işte anlatmaya çalıştığım buydu en sonunda o damlaya aşık olan öbür çocuk dövüyor onu yada ölüyor
Garip geldi banaBelki cümlem garip oldu bilmiyorum ama işte anlatmaya çalıştığım buydu en sonunda o damlaya aşık olan öbür çocuk dövüyor onu yada ölüyor
Son darbeyi vuracaktı orayı göstermedilerGarip geldi banaÖldürmüyor diye hatırlıyorum, dövüyordu.
Tekrar izle istersen orayıGarip geldi banaÖldürmüyor diye hatırlıyorum, dövüyordu.
Final olmadığı için hiçbir şey sonuca bağlanamadı işte.Son darbeyi vuracaktı orayı göstermediler
Pandemi başladığında izlemiştim ama üstüne 4 - 5 dizi bitirdiğim için karıştı her şey.Tekrar izle istersen orayı
İkinci sezon afişi de öyleydi.Fan yapımı gibi olmuş ilgi çekici hiç bir yanı yok sıradan düz basit.
Rezalet bari konak önünde poz verselermiş en azından çekiciliği olurdu.İkinci sezon afişi de öyleydi.Daha farklı bir şey olabilirdi doğrusu.
Aynen, belki yeni bir afiş daha gelir belli olmaz.Rezalet bari konak önünde poz verselermiş en azından çekiciliği olurdu.
Evet malesef bende dizi izlemeye gidiyorımFinal olmadığı için hiçbir şey sonuca bağlanamadı işte.
Pandemi başladığında izlemiştim ama üstüne 4 - 5 dizi bitirdiğim için karıştı her şey.Az önce sahne sahne izledim, ama vakit bulunca 3 bölümü de izlerim baştan yeniden.
Hangi diziyi izliyorsun şimdi?Evet malesef bende dizi izlemeye gidiyorım
Gurbet kadınıHangi diziyi izliyorsun şimdi?
İlk defa izledim yani 2003 de oynamasına rağmen hiç fena değil beğendimBende bakacağı ona büyük ihtimalle.
Eski diziler o zamanın şartları ile şimdiki dizilerden daha kaliteli.İlk defa izledim yani 2003 de oynamasına rağmen hiç fena değil beğendim
Tabiki şimdikilerden daha kaliteli olduğunu iddia ediyorumEski diziler o zamanın şartları ile şimdiki dizilerden daha kaliteli.
Ne varsa eskilerde var diye boşuna dememişler.Tabiki şimdikilerden daha kaliteli olduğunu iddia ediyorum
Çok güzel afiş, merakla bekleniyor yeni sezon.
Müjgan karakteri neden yok acaba afişte?
Gidici bu sezon yada başrol değil
Nazan Kesal ve Furkan Palalı'nın giysilerinin renk tonu dikkat çekicidiğerlerinden sıyrılıyor bu şekilde.
Müjgan yok 😱
hep de böyle dram dizileriş sezonlarca sürerde aile komedileri sürmez
Afiş çok hoş duruyor. Esra Dermancıoğlu da afişte yer alır diyordum, diziden mi ayrıldı acaba.
Ne sıkıcı bir afiş.
Güzel afiş olmuş.
Güzel olmuş.
Özledim be @Forumdash
Renkler güzel gitmis afiş iyi diziyi izlemiyorum ama Nazan Kesal gibi usta bir oyuncuyu aldılar. Olumlu yansıyacaktır.
Fan yapımı gibi olmuş ilgi çekici hiç bir yanı yok sıradan düz basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?