'Bir Zamanlar Çukurova'nın Yeni Sezon Afişi Yayınlandı! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,603
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Egko0ZrXkAARyjr

Yapımcılığını Tims & B'nin üstlendiği 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin yeni sezon afişi yayınlandı!

Yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu'nun oturduğu, başrollerinde; Hilal Altınbilek, Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Kerem Alışık gibi isimlerin yer aldığı, kadrosuna Nazan Kesal ile Furkan Palalı'yı dahil eden dizinin yeni sezon afişi yayınlandı.

'Bir Zamanlar Çukurova' heyecan dolu yeni bölümleriyle çok yakında yeniden ATV'de!

Egk11BLWsAEBRA3

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Dosi
Nazan Kesal ve Furkan Palalı'nın giysilerinin renk tonu dikkat çekici :A diğerlerinden sıyrılıyor bu şekilde.
Müjgan yok 😱 :A

Ama ona bakarsan Bir Mucize olsun dizisi harikaydı ama reytig kurbanı oldu Benim tatlı yalanımda o şekilde böyle olması daha iyi bence hiç bir dizisi no 309 un yerini tutmuyor
Benim Tatlı Yalanım diğer yaz dizilerinden güzeldi, ama ilgi görmedi.

Bir Mucize Olsun'da kanal yüzüne gitti. O da güzel diziydi. Geçen hafta 3 bölümü art arda izlemiştim.

İçlerinde en başarılı dizisi No: 309, onun dışında yok.

Benim Tatlı Yalanım diğer yaz dizilerinden güzeldi, ama ilgi görmedi.

Bir Mucize Olsun'da kanal yüzüne gitti. O da güzel diziydi. Geçen hafta 3 bölümü art arda izlemiştim.

İçlerinde en başarılı dizisi No: 309, onun dışında yok.
Ama şöyle söylim benim için en iyisi No 309 ve Bir Mucize olsun du 3 bölüm de olsa bana yetti benim tatlı yalanım da gün değişti felan tutmazdı zaten o günde

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
Ama şöyle söylim benim için en iyisi No 309 ve Bir Mucize olsun du 3 bölüm de olsa bana yetti benim tatlı yalanım da gün değişti felan tutmazdı zaten o günde
No:309 son bölümlerinde bozmuştu, izlemeyi bırakmıştım. Bir Mucize Olsun cidden güzel diziydi, devam etmeliydi. :(

No:309 son bölümlerinde bozmuştu, izlemeyi bırakmıştım. Bir Mucize Olsun cidden güzel diziydi, devam etmeliydi. :(
No 309 da o kız vardı şeytan yüzünden bozdu :D bir mucize olsun ne güzel son bölüm harikaydı maksude esmalardan intikam alacaktı ama anlayamadığım çok şey vardı kafamda dolu soru işareti var

No 309 da o kız vardı şeytan yüzünden bozdu :D bir mucize olsun ne güzel son bölüm harikaydı maksude esmalardan intikam alacaktı ama anlayamadığım çok şey vardı kafamda dolu soru işareti var
İrem Helvacıoğlu sonra ki bölümlerde yoktu diye hatırlıyorum...

Maksude ayrı bir karakterdi. :A Damla'ya tokat atmıştı bir kere, o sahne baya iyiydi. :F Esma'dan intikamını alıp konağa yerleşmesini isterdim. :(