'Bir Zamanlar Çukurova'nın Sezon Finali Bölümü Belli Oldu! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,693
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
i6gaej4.jpg

Bir Zamanlar Çukurova, sezon finali yapıyor!

Yapımcılığını Tims&B Productions'un üstlendiği, başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Nazan Kesal, Hande Soral, Furkan Palalı ve Kerem Alışık gibi isimlerin yer aldığı dizi sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Başladığı günden bugüne ilgiyle izlenen ve 3 sezon boyunca perşembe akşamları kanalı zirveye taşıyan dizi 24 Haziran Perşembe günü yayınlanacak olan 102. bölümüyle sezona ara verecek

Bir Zamanlar Çukurova, 100. bölümüyle perşembe 20.00'de ATV'de!

• Beğendim
Reactions: Dosi and Angelica
2 bölüm daha uzattılar demek ki. En azından haftaya olabilirdi.
Haberlerde zaten dalya yaparken sezon finali yapılması planlanıyor deniliyordu, netlik yoktu. 100. bölüm oldukça hareketli görünüyor, sezon finali tadı ama böylesi uygun görülmüş.

Yuh artık haziran sonuna uzatmanın ne manası var, atv'nin şu hamleleri çok garip, rezil dizileri gözümüzün içine içine sokuyor.

Camdaki Kız varken 1. olamayacakları için uzattılar herhalde. :A Neyse güzel olmuş yaz kendini hissetirdikçe reytingler iyice düşer. :A

Hemen hemen her sene Haziran sonu diziler sezon finali yapıyor bu duruma ben şaşırmadım :D bu yaz inşAllah izleyeceğim :D

vay bunu beklemezdim gereksiz uzatmalar gibi olmuş zaten atv'nin kendi yaz dizileri de var onlar ne zaman yayına girecek ki

İki grupta da açık ara Camdaki Kız zirvede olduğu için anca rakibin boşluğunu kollar hale gelmişler yazık. :A
Deli misin sen? Ne kollaması 3 yıldır doyduk zirveye, 100 bölüme rağmen hala zirvedeyiz. 9 Bölümlük diziden mi korkacağız. :Z

Bu hafta yapsaydı keşke sezon finalini, hem dalya hem sezon finali güzel olurdu. :A Uzatmanın da anlamı yok bence. Ha bu arada Birsen Altuntaş zaten tarih değişebilir demişti.

Maraşlı, Kuruluş Osman ile Bozkır Arslan Celaleddin bir süre daha devam edecek ve iki tane yaz dizisi gelecek. Kanal bunları hangi güne koyacak acaba?