'Bir Zamanlar Çukurova'da Sürpriz Ayrılık! | ATV

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,777
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

ATV'nin reyting rekortmeni sevilen dizisi 'Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılıklar devam ediyor!

Yapımcılığını Tims & B 'nin, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun üstlendiği, başrollerinde; Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Hande Soral, Kerem Alışık, Furkan Palalı ile Nazan Kesal'ın yer aldığı diziye Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova sezon sonuna doğru veda etmeye hazırlanıyor.

'Bir Zamanlar Çukurova' yeni bölümleriyle her Perşembe 20.00'de ATV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Reactions: Angelica
Önemli bir ayrılık ama Hünkar ve Yılmaz etkilemediğine göre bu hiç hiç etkilemez.

Fikret'le mutlu olacaklardı daha, nereye??

Demek Fikret'le de olmadı... Son bölümleri daha izleyemedim, yavaştan toplayayım bölümleri. O değil de sezon sonu vedalaşmaya hazır mı yüreğim acaba?
@Dosi

Reactions: Dosi
Demek Fikret'le de olmadı... Son bölümleri daha izleyemedim, yavaştan toplayayım bölümleri. O değil de sezon sonu vedalaşmaya hazır mı yüreğim acaba?
@Dosi
Ben çoktan veda ettim. Darısı başına ve eminim dayanır yüreğin
yorum yaparak spoi vermek istemiyorum ama fragmanlarda az çok anlıyorum meseleleri. Behice ayrıldıktan sonra sadece 1 bölüm izlemiştim
zamanla sıkılırsın yakında
pek aksiyon yok gibi artık

Reactions: 12.Adam and Yiğitt
Batan gemiden kurtulmaya devam.
Reytingler hala iyi olabilir ama batış sadece reyting olarak olmuyor malum.

Her türlü sezon sonu bırakmış olacağım zaten, gerisini izleyecekler düşünsün. Keşke tadında, 100'de bıraksalardı isterdim...

Reactions: Dosi
Tanıtımlar hiç ilgi çekmiyor, rakipler de çok güçlü. Pek umudum yok.
Valla çoğu kişinin ilgisini çekmiş seninkini çekmiyorsa kişisel bir sorun olabilir.
Çukurova, Kıbrıs ve düşmeye başlayan MD haricinde de aman aman rakip yok.

Reactions: Yiğitt