Durumu iyi cancazımın
Durumu iyi cancazımın
Vahide'nin eski kocası ne diye geldi? Kimin düşmanıymış??Kına yak. .ss
Saniye ölcek mi açıkla bana pls.Vahide'nin eski kocası ne diye geldi? Kimin düşmanıymış??
Ben izlemiyorum kiSaniye ölcek mi açıkla bana pls.
Haşmet ağa. Hapisten yeni çıkmış. Sözde o hapisteyken mallarına çökenler olmuş o malları geri almaya gelmiş.Vahide'nin eski kocası ne diye geldi? Kimin düşmanıymış??
Kaliteli dizi eleştirmek kimseye düşmez.Ben izlemiyorum kiİzlesem @serhatt 'a sorarmıyım
Ölürse de normal ayrılsa da kendisi adına güzel hareket. 5 dakka dayanamadım diziyeBambaşka bişey olmuş. Eski samimiyet yok.
Dayaklık adam inşallah geri gider...Haşmet ağa. Hapisten yeni çıkmış. Sözde o hapisteyken mallarına çökenler olmuş o malları geri almaya gelmiş.
Gülten ölmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn...Saniye de Gülten de ölecek diyorlar.
Onu fragmanlardan da anlamiştimHaşmet ağa. Hapisten yeni çıkmış. Sözde o hapisteyken mallarına çökenler olmuş o malları geri almaya gelmiş.
Bu diziyi en çok benim gömmem gerek 3 sezon boyunca bir tek ben övdümKaliteli dizi eleştirmek kimseye düşmez.
------
SANİYE ÖLME BACİİİİM.
------
Dayaklık adam inşallah geri gider...
Ben bakıyordum o zamanlarda ama forumda aktif diildim.Bu diziyi en çok benim gömmem gerek 3 sezon boyunca bir tek ben övdüm3 sezondur nerdeydin
OlaydınSaniye seni ozlicem
------
Ben bakıyordum o zamanlarda ama forumda aktif diildim.
Bu adam herkese düşman.Onu fragmanlardan da anlamiştimAma asıl düşman kim? Yamanlar mı yoksa Fekeli mi?
Bu diziyi en çok benim gömmem gerek 3 sezon boyunca bir tek ben övdüm3 sezondur nerdeydin
1,2 ve 3.sezonu harikaydı 4.sezon da ortalama yani, ne bekliyorsun sen?OlaydınSenin bahanen benim gömmeme engel olamicekLeş gibi sezon oldu bu sezon
Kendileri istemiş.Gülten ölmesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn...
Gülten çıkamaz, ben izin vermiyorum.Kendileri istemiş.
Çıkamaz dediysem çıkamaz.Aman neden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?