Aaa @destere nin dediği Bir Zamanlar Zürafa bu demek
Bende o isimli diziyi nerden izliyor diyorum buymuş
Aaa @destere nin dediği Bir Zamanlar Zürafa bu demek
3. BÖLÜM
Harika bölümdü, dizi çok hızlı akıyor. Maşallah kaç bölüm sonra olur dediklerimin hepsi ilk üç bölümde oldu, senariste kocaman alkış. Nasıl gidecek dizi, çok merak ediyorum.
Yılmaz'ı İstanbul'a götürdüler, Züleyha ile konuşmaları da gitti artık. Keşke ikiliyi biraz daha bu saf halleriyle izleyebilseydik.Demir, Züleyha'ya evlilik teklifi etti. Züleyha son sahnede kendini suya bırakarak intihar etti.
Fedik ve Saniye'ye ayar oluyorum, ne kadar kıskandılar Züleyha'yı. 😱 Neyse, hanım ağamız hepinizi yollayacak.
Dizinin en iyisi de Gülten, çok tatlı.
ilk iki bölümü izledim dizi güzel gidiyor son bir sene içinde izlediğim ilk yerli dizi olacak gibiGülten tam sinsi. Fadik saf ve iyi bence
Ay madem izliyorsun yorum da yapsana, iyice kereste oldun.ilk iki bölümü izledim dizi güzel gidiyor son bir sene içinde izlediğim ilk yerli dizi olacak gibi
fadik yılmaza aşık olan saftirik kız değilmiydi
ilk iki bölümü izledim dizi güzel gidiyor son bir sene içinde izlediğim ilk yerli dizi olacak gibi
o kızda sinsilik ne gezer dizinin en saf en temiz kalpli kızı ama ben almayayım saftiriklerle işim olmaz züleyha favorimAynen o kız. Sinsi diyor onun için yiğit
o kızda sinsilik ne gezer dizinin en saf en temiz kalpli kızı ama ben almayayım saftiriklerle işim olmaz züleyha favorim
bölümleri tv den takip etmiyorum netten sonra izliyorum reklamsız öyle olunca geç izlemiş oluyorum sıcak sıcak yapılan yorumları kaçırmış oluyoruz haliyleAy madem izliyorsun yorum da yapsana, iyice kereste oldun.
karagülün mesut akustiğine kıl olmuştum onu izlemem benlik değilYatak sahnesini çok geniş açıdan çekmişler hadi yine iyisin
Karagül izle Züleyha asıl orada
Ben de tv'den izlemiyorum, netten izliyorum. En azından genel bir bölüm yorumu yapıyorum.bölümleri tv den takip etmiyorum netten sonra izliyorum reklamsız öyle olunca geç izlemiş oluyorum sıcak sıcak yapılan yorumları kaçırmış oluyoruz haliyle
mesela daha üçüncü bölümü izleyemedim
la züleyhayı nehirden kurtarıp bir suni tenefüs yaparsın artıkilk iki bölümü izledim dizi güzel gidiyor son bir sene içinde izlediğim ilk yerli dizi olacak gibi
Ben de Yılmaz'ı ipten kurtarırım.la züleyhayı nehirden kurtarıp bir suni tenefüs yaparsın artık
alzheimerli neneyi nehirde kurtarmışlardı git ona suni tenefüz yap tam senliktila züleyhayı nehirden kurtarıp bir suni tenefüs yaparsın artık
karagülün mesut akustiğine kıl olmuştum onu izlemem benlik değilgülperiyi izlemeyue niyetim var bakalım o nasıl bir dizi
ilk iki bölümü genel anlamda yorayım o zamanBen de tv'den izlemiyorum, netten izliyorum. En azından genel bir bölüm yorumu yapıyorum.
biraz göz attım yaşlanmış nurgül artık alnındaki kırışıkları botoksda kapatmaz makyajda anca üstüne asfalt dökmek lazımGülperi botokslu Nurgül'ün dizisi. Diziye hiç yakışmamış
Vaay, demek benim favori işim Hanımın Çiftliği'ni de izledin.ilk iki bölümü genel anlamda yorayım o zaman
en sevdiğim karaktter gaffur dizinin olmazsa olmazı nasılki hanımın çiftliğinde asıl işi yüklenen kabakla ramazandıysa burdada gaffur ve ailesi
dizinin diğer öenmli karakteri ise çiftliğin hanımı
diğer renkli karakterler gaffurun karısı ve kızkardeşleri ve alzheimerli nene
en itici karakter yılmaz malı
züleyha ise devamlı 333 der gibi büzüşen tahriş edici dudaklarıyla oyuncu olarak olmasada görsel açıdan benim favorim
unutmadan ayyaş doktor ve karısının olduğu sahnelerde hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?