asla sekizinci bölümü izlemeden dokuzun fragmanını izlemem
iyi yapmışsın ama izlemedim daha bir gün önce yediyi izledim sekize geçmem hayli zaman alacak gibiİzledin sanmıştım çıktığını görünce eklim başlığa dedim
iyi yapmışsın ama izlemedim daha bir gün önce yediyi izledim sekize geçmem hayli zaman alacak gibi
Bu Yılmaz da da cahil cesareti var konağın önünde silah falan sıkıyor
Yine de intikam alacaksa daha ince çalışmalı züleyha da pasiflikten biraz çıksın artıkFekeli destekliyor ya ondan
Yine de intikam alacaksa daha ince çalışmalı züleyha da pasiflikten biraz çıksın artık
Bana da o gibi geldiBencede bakalım ne olacak bebeği kaçıran Yılmazmı acaba ya
Bana da o gibi geldi
Yılmaz varken o ginger velinin nesine hayran oldun acabaVeli reis geri döndü, özlemiştik kendisini. Maşallah nasıl da yakışıklı, böğrünü biraz daha açarsa daha memnun olacağız. O sert bakışlar falan...@destere
Demir ve Yılmaz'ın karşılaşması bayağı iyiydi, bölüme damga vurdu. Demir'i kendi elleriyle salar diyordum Yılmaz ama tam aksine arkasına bakmadan gitti. Neyse ki kurtuldu, şimdilik ortalık karışa karışa ilerlesin.
Zeki Müren şarkısı diziye damga vurdu, her hafta bir şarkı isteriz.
Son sahnede bebek kaçırılıyor, sanırım Yılmaz götürüyor. Ben böyle bir gelişme bekliyordum ama erken oldu bu da, şaşırtıcı şekilde dizi kusursuz ilerliyor... Fekeli'nin çocukları bir trafik kazasında ölmüş. Ya da başka bir şey var bunun altında, Hünkar'a düşman olmasının sebebi de bunla alakalı sanırım. Bakalım haftaya ne olacak?
spoiler diye bişey icat olmuştu sana haber vermedilermi ? birde onca insan dururken izlemeyeni etiketlemiş hain codminVeli reis geri döndü, özlemiştik kendisini. Maşallah nasıl da yakışıklı, böğrünü biraz daha açarsa daha memnun olacağız. O sert bakışlar falan...@destere
Demir ve Yılmaz'ın karşılaşması bayağı iyiydi, bölüme damga vurdu. Demir'i kendi elleriyle salar diyordum Yılmaz ama tam aksine arkasına bakmadan gitti. Neyse ki kurtuldu, şimdilik ortalık karışa karışa ilerlesin.
Zeki Müren şarkısı diziye damga vurdu, her hafta bir şarkı isteriz.
Son sahnede bebek kaçırılıyor, sanırım Yılmaz götürüyor. Ben böyle bir gelişme bekliyordum ama erken oldu bu da, şaşırtıcı şekilde dizi kusursuz ilerliyor... Fekeli'nin çocukları bir trafik kazasında ölmüş. Ya da başka bir şey var bunun altında, Hünkar'a düşman olmasının sebebi de bunla alakalı sanırım. Bakalım haftaya ne olacak?
Yılmaz bu bölüm iyice yakışıklı olup gelmiş, o ayrı hayranlık zatenYılmaz varken o ginger velinin nesine hayran oldun acaba
Oha spoiler ne demek, ilk kez duyuyorum? 😱 Co admin olarak benden habersiz bir şey mi eklediler foruma?spoiler diye bişey icat olmuştu sana haber vermedilermi ? birde onca insan dururken izlemeyeni etiketlemiş hain codmin
dur ben anlatayım olayı ... bamyası budanmış yorumlara spoiler deniyorYılmaz bu bölüm iyice yakışıklı olup gelmiş, o ayrı hayranlık zaten
Oha spoiler ne demek, ilk kez duyuyorum? 😱 Co admin olarak benden habersiz bir şey mi eklediler foruma?
Oh olsun sana, inşallah spoilerin hepsini yemişsindir.dur ben anlatayım olayı ... bamyası budanmış yorumlara spoiler deniyorbundan sonra yorumların bamyası sarkmasın dışa doğru
okumadımki baktım yorumu donsuz yayınlamışsın direk pas geçtim zatenOh olsun sana, inşallah spoilerin hepsini yemişsindir.
İzle de yorum yap o zaman, kaliteden mahrum kalmaokumadımki baktım yorumu donsuz yayınlamışsın direk pas geçtim zaten
Bebek ciddi ciddi kaçırılmış, Züleyha'm mahvoluyor.Yılmaz'ın yaşadığını da öğreniyor Züleyha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?