'Bir Yuvam Olsun' Bu Hafta Yeni Saatinde! | Show TV

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,605
Puanı
1,061
3621896_1920x1080.jpg

Show TV'nin yeni programı Bir Yuvam Olsun bu haftaya özel yeni saatinde yayınlanacak.

İrem Cengiz ve Yiğit Portakal’ın sunuculuğunu üstlendiği, her cumartesi-pazar 13.00'te ekrana gelen program, dizi tekrarlarından dolayı yayın akışının tekrar yapılandırılması* nedeniyle bu hafta 08.15'te izleyiciyle buluşacak.

Bir Yuvam Olsun, yeni bölümleriyle bu cumartesi ve pazar 08.15'te Show TV'de!

(Normalde her hafta sonu gündüz kuşağında tek dizinin tekrarı yayınlanırken bu hafta cumartesi günü Aile ve Sandık Kokusu, pazar günü Kızılcık Şerbeti ve Ne Gemiler Yaktım üst üste ekrana gelecek)

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Hafta içi 10.00'daki Kuzey Yıldızı tekrarı yerine de yayındaki dizilerin tekrarını koymuşlar, Cumartesi veya Pazar Sürprizi'nin birini kaldırabilirler ek olarak :A

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Hafta içi 10.00'daki Kuzey Yıldızı tekrarı yerine de yayındaki dizilerin tekrarını koymuşlar, Cumartesi veya Pazar Sürprizi'nin birini kaldırabilirler ek olarak :A
Sezon başından beri Show TV'nin yayın akışları her hafta karbon kopya misali aynıydı ve Kızılcık Şerbeti-Aile tekrarları kusturana kadar yayınlanıyordu en azından yeni diziler farklılık getirecek. :A

Bir haftalık yayınlanmasaydı ne gerek böyle saçma bir değişikliğe.