Bu smiley çok mutluydu
1.Bölüm
Smiley sokaklarda lüks arabasıyla dolaşıp kızlara hava atıyordu [😡]:😎:. Ve birden bir kız çıktı bizimki öküzün trene baktığı gibi kıza baktı :rapture:. Galiba aşık olmuştu ! :love-struck:. Bizimki hemen arabasını kenara park edip kendi özel teknikleriyle kızı tavlamaya çalıştı ilk bir çicekciye rastladı ve bir çicek aldı şok oldu 😱. Çicekler bozulmuştu çok pis kokuyordu ve 1 yıldır hiç çicek satamamıştı ve çiceği 20.000 tl'den satıyordu smiley, ''Al bunu başına çal'' diyerek çicekciye fırlattı ve kızı takip etmeye başladı :168: .Bir başka çicekciye rastladı ve o çicekci çok satıyordu çicekler mis gibi kokuyordu ve en pahalısını aldı en pahalısı sadece 15 tl idi ! sudan ucuzdu aldı ve kızla konuşmaya başladı
smiley: Merhaba
Kız: Merhaba
Smiley: Hatırladın mı ? beni 10 yıl önce terkettin
Kız: Ne diyorsunuz bey efendi 😕
Smiley: Sen nasıl bunu bana nasıl yaptın ?
Kız: Ne yap mışım ben ? :😕:
Smiley: Beni terket..
Derken smiley kendini tutamayıp gülmeye başladı :W Ve kız tokatı yapıştırdı smiley çok utanmıştı, yüzü kızarmıştı sokaktaki herkes ona bakıyordu :shame:.Daha fazla uzatmaya gerek yok çok uzadı bölüm adam hain bir mafya babası arkasından iş cevirecek Ferhat'la dost oldu yada smiley öyle zannediyordu macera burada başladı
1.Bölümün Sonu
Son düzenleme: