Bir smiley hikayesi 1.bölüm YENİ DİZİ

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184

Bu smiley çok mutluydu
çok zengindi son model lüks arabaları, lüks villası, gece hayatı, ve birde sevgilisi vardı. Her şeyi vardı çok mutluydu ama bir gün her şey bozuldu sevgilisi onu terketti paralarını arabalarını evini kaybetti. Rüya gibi hayatı birden kabusa dönüştü. Ve bunların hepsi çok samimi ve arkasından iş çeviren Ferhat yüzünden oldu olaylar başından itibaren şöyle gelişti;

1.Bölüm
Smiley sokaklarda lüks arabasıyla dolaşıp kızlara hava atıyordu
[😡]:😎:. Ve birden bir kız çıktı bizimki öküzün trene baktığı gibi kıza baktı :rapture:. Galiba aşık olmuştu ! :love-struck:. Bizimki hemen arabasını kenara park edip kendi özel teknikleriyle kızı tavlamaya çalıştı ilk bir çicekciye rastladı ve bir çicek aldı şok oldu 😱. Çicekler bozulmuştu çok pis kokuyordu ve 1 yıldır hiç çicek satamamıştı ve çiceği 20.000 tl'den satıyordu smiley, ''Al bunu başına çal'' diyerek çicekciye fırlattı ve kızı takip etmeye başladı :168: .Bir başka çicekciye rastladı ve o çicekci çok satıyordu çicekler mis gibi kokuyordu ve en pahalısını aldı en pahalısı sadece 15 tl idi ! sudan ucuzdu aldı ve kızla konuşmaya başladı
smiley: Merhaba
Kız: Merhaba
Smiley: Hatırladın mı ? beni 10 yıl önce terkettin

Kız: Ne diyorsunuz bey efendi
😕
Smiley: Sen nasıl bunu bana nasıl yaptın ?
Kız: Ne yap mışım ben ?
:😕:
Smiley: Beni terket..
Derken smiley kendini tutamayıp gülmeye başladı
:W Ve kız tokatı yapıştırdı smiley çok utanmıştı, yüzü kızarmıştı sokaktaki herkes ona bakıyordu :shame:.Daha fazla uzatmaya gerek yok çok uzadı bölüm adam hain bir mafya babası arkasından iş cevirecek Ferhat'la dost oldu yada smiley öyle zannediyordu macera burada başladı
1.Bölümün Sonu

Son düzenleme:
Gayet güzel olmus bence Onur. Düzende gayet iyi gözüküyor.

Reyting sistemi sona erdi kvp1905..