uyarı: Geçen bölümü her zaman ki gibi sadece 3 - 4 kişi okudu bu bölüm yine okunmazsa bu diziyi iptal edicem ve bir daha dizi yazmayacağım
1.Bölüm;
https://fav10.net/f620/bir-smiley-hikayesi-1-bolum-yeni-dizi-141685/
1.Bölüm;
https://fav10.net/f620/bir-smiley-hikayesi-1-bolum-yeni-dizi-141685/
2.Bölüm ''Bu Daha Başlangıc''
Smileyimiz ve Ferhat kahvehanede efkarlanmış içip dertleşmekteydi
Ferhat: Yeğenim sorun nedir ? :😕:
Smiley: Bir kıza aşık oldum öyle böyle değil çok güzel :love-struck:. Ama kız beni sevmiyor bende efkarlandım
Ferhat: Üzlme yarın kız okuldan çıkarken ben senden bahsederim sonra onu senle görüştürürüm sahip olduğun şeyleri gösteririm ve kız senindir ?
Smiley: Anlaştık o zaman
Ertesi gün Ferhat ''Otuzbir Oğulları Teknik Üniversitesi''nin önüdeydi kızın çıkmasını bekliyordu Smiley ise saklanmış olanları izliyordu. Kısa bir süre sonra herkes dışarı çıkmaya başladıve kızda kapıdan çıkarken görüldü
Ferhat: s..a.
Kız: :a..s.:
Ferhat: Size biri aşık ben onun en yakın arkadaşıyım
Kız: Kim o ?
Ferhat parmağını şaklatır
Ve bizimki karizmatik bir şekilde saklandığı arabanın arkasından çıkar (H) 😎
Kız: 😱 Bu dünkü karşıma çıkan adam
Smiley: Evet benim yavrum sana aşığım be benim var ya son model arabam, lüks bir havuzlu villa, dolarlarım var 😎
Ve kız çok şaşırdı bizim ki onu arabasıyla gezdirdi ve evinde misafir etti. Kız artık evden ayrılıyordu
Smiley: Dur nereye ? al şu paraları burada tam 10.000 dolar var sana tüm param feda olsun
Dedi ve paraları sevgilisinin eline verdi
Kız: Dolarlara bak
Dedi ve Smiley'i öpüp oradan ayrıldı :couple_inlove:. Ferhat ise olanları bitenleri izlemişti
Ferhat: Sen sevinme senin her şeyini çalıcam hayatını batırıcam
Der ve sağ kolu Ömer'i arar
Ferhat: Alo Ömer bu akşam ''Hayalet İlçe''de ''Oynayan Ayı'' apartmanının son katında yaşayan bir kızı bayıltıcaz ve onu bir şeyi yapması için zorlayacaz benim planım var saat 9'da buluşalım
Der ve kapatır Ferhat şeytanca gülümser
2.Bölümün Sonu
Ferhat: Yeğenim sorun nedir ? :😕:
Smiley: Bir kıza aşık oldum öyle böyle değil çok güzel :love-struck:. Ama kız beni sevmiyor bende efkarlandım
Ferhat: Üzlme yarın kız okuldan çıkarken ben senden bahsederim sonra onu senle görüştürürüm sahip olduğun şeyleri gösteririm ve kız senindir
Smiley: Anlaştık o zaman
Ertesi gün Ferhat ''Otuzbir Oğulları Teknik Üniversitesi''nin önüdeydi kızın çıkmasını bekliyordu Smiley ise saklanmış olanları izliyordu. Kısa bir süre sonra herkes dışarı çıkmaya başladıve kızda kapıdan çıkarken görüldü
Ferhat: s..a.
Kız: :a..s.:
Ferhat: Size biri aşık ben onun en yakın arkadaşıyım
Kız: Kim o ?
Ferhat parmağını şaklatır
Ve bizimki karizmatik bir şekilde saklandığı arabanın arkasından çıkar (H) 😎
Kız: 😱 Bu dünkü karşıma çıkan adam
Smiley: Evet benim yavrum sana aşığım be benim var ya son model arabam, lüks bir havuzlu villa, dolarlarım var 😎
Ve kız çok şaşırdı bizim ki onu arabasıyla gezdirdi ve evinde misafir etti. Kız artık evden ayrılıyordu
Smiley: Dur nereye ? al şu paraları burada tam 10.000 dolar var sana tüm param feda olsun
Dedi ve paraları sevgilisinin eline verdi
Kız: Dolarlara bak
Dedi ve Smiley'i öpüp oradan ayrıldı :couple_inlove:. Ferhat ise olanları bitenleri izlemişti
Ferhat: Sen sevinme senin her şeyini çalıcam hayatını batırıcam
Der ve sağ kolu Ömer'i arar
Ferhat: Alo Ömer bu akşam ''Hayalet İlçe''de ''Oynayan Ayı'' apartmanının son katında yaşayan bir kızı bayıltıcaz ve onu bir şeyi yapması için zorlayacaz benim planım var saat 9'da buluşalım
Der ve kapatır Ferhat şeytanca gülümser
2.Bölümün Sonu