Bir Osman Kanat Gider, Bin Osman Kanat Gelir!

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
35,376
Puanı
1,061
5MvMdfLsdss1nM558sJgCnsM.jpg

TRT 1 ekranlarında 4 sezon boyunca 151 bölüm ile ekranlarda boy gösteren Sakarya Fırat, 12 Haziran 2013 Çarşamba akşamı ekranlara veda etti.

Osman Sınav varsa bir dizinin içinde, o dizinin kaliteli olmaması imkansızdı. Bu anlayış ile başladım diziye ve hiç mahçup olmadım. Sırnak'ta Askeri görevini yerine getiren bir komando timini gösteren ve çekimlerinin Isparta'da yapıldığı dizide Çeliktepe Karakolu ve çevresinde yaşananları anlatıldı.

Tayanç Ayaydın'ın başrolünde oynadığı dizide kadın başrol olarak ilk başta Ceren Hindistan eşlik etmişti. Diziye daha sonra veda eden Hindistan, yerini Deniz Arna'ya 'Esma'ya bıraktı.

Zara'nın güzel sesiyle, Etni-ka'nın fon müzikleri ve birçok heyecanlı ve aksiyon dolu melodiler ile süslenen dizide bir POYRAZ Timi vardı.

Birçok kişi Şehit olarak veda etti diziye. Osman Kanat, yani Tayanç Ayaydın'da birkaç kez tehlike atlattı. Durali Basçavuş ( İsmail Hakkı Ürün) ve Kerküklü Süleyman (Yurdaer Okur) gibi isimlerin yüzümüzü gülümseten sahneleri ise unutulmazlar arasında yerini aldı.

Oktay Kaynarca ve Sarp Levendoğlu gibi isimlerin birkaç bölüm için konuk oyuncu olarak katılarak keyif verdiği dizide terörist ele başları olarak Mehmet Çepiç (Kulaksız Miro), Özgül Kavruk (Jihan), Ertan Saban (Teo) ve tabi ki 'Küpeli Necla' Gerçek Sağlar oynadı. Ilçe teröristi Bakır'ı unutmamak gerek.

Ben bu ekibe bize emek vererek sundukları, gurur duydurtan sahneleri, bazen ise duygu dolu anların, göz yaşlarının aktığı sahnelerin yer aldığı tüm emek için teşekkür etmek istiyorum.

Dizi'nin finali beklenmedik bir şekilde olsada, birçok sorunun veya detayın çözülmeden bitirilmiş olsada şu sözüm bu dizinin bitmesine müsade edenlere olsun;

Bir 'Osman Kanat' Gider, Bin 'Osman Kanat' Gelir. #ŞanlaŞerefle

Moderatörün son düzenlenenleri:
osman sınav gelmiş geçmiş en büyük yönetmen yapımcı ve tv adamıdır nokta

Eline sağlık Ömer, vakit ayırarak senin için çok özel bir yerde olan bir dizi için güzel bir inceleme hazırlamışsın. :) @Yakamoz-Asi