NOW Bir Mucize Olsun - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060

FOX TV'nin yeni ve iddialı dizisi ''Bir Mucize Olsun'' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını Pastel Film'in, yönetmenliğini Hamdi Alkan ve Ozan Uzunoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu Can Sinan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda Furkan Palalı, Su Kutlu, Cihan Ünal, Ahu Sungur ve Ayşegül Günay’a, Meral Çetinkaya, Murat Daltaban, Bala Atabek, Anıl İlter, Rıdvan Aybars Düzey, Dilhan Aras, Elif Gizem Aykul, Oral Özer, Rozet Hubeş, Funda Eskioğlu, Tahsin Lale, Bulut Akkale, Cansu Kurgun, Sekvan Serinkaya, Fahri Öztezcan, Binnaz Ekren, Elif Akdemir, Halil Demir, Poyraz Saygılı, Anıl Yıldız ve Ebru Emre yer alıyor.

''Bir Mucize Olsun'' yeni bölümleriyle her cuma 20.00'de FOX TV'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler...

İlk Bölüm Bu Akşam FOX'da!

En az 4 ile başlarız diyorum!

Yeni O Hayat Benim geliyor inşallah!

Son düzenleme:
yolu açık olsun

İlk bölüme şans vereceğim. Beğenirsem takip ederim. Başarılar bakalım.

Su Kutlu vs Ahu Sungur çok iyi sahneyi. Beğendim. Jenerik çok güzel.

Pavyon sahnesi çok güzel olmuş ancak Su Kutlu o sahnede duygusal bir konuşma yapmalıydı.

Sude'ye demediği kalmadı detone demesine alınmış star kadın ya.

Jenerik çok güzeldi
harika yapmışlar tasarlamışlar

dizi süper gidiyor. damla aman gitme bi daha o eve!!

Su Kutlu yakışmış role ya, baya önyargılı yorumlar gördüm de ondan yazayım dedim. Furkan Palalıya o sakallar yakışmamış...

Müzikleri de güzel.

Su Kutlu yakışmış role ya, baya önyargılı yorumlar gördüm de ondan yazayım dedim. Furkan Palalıya o sakallar yakışmamış...

Müzikleri de güzel.

İzliyor musun.
Su'yu beğendim ben de.
Furkan imaj değiştirir yine 309'daki gibi çekilen bölümler bitsin.