xBUGRAx
Emekli
Olmadı bu çocuk niyeyse bir türlü elimiz de değdi.
En uzun projeleri hep bizde oldu
Kelepçe yazın başlasa daha iyi olurdu.
@sokak sanati yine tarihi ayarı yiyince 180 derece döndüBen herkese eşit bakmayı tercih ediyorum canım,kibirli bi insan değilim
@sokak sanati yine tarihi ayarı yiyince 180 derece döndü
Ben hep kıskanılan biri oldum tatlım@serhatt ile bari kıskanma ilişki mi? Yönetim ile olan ilişkimi kıskanıyorsunuz bari bunu kıskanmayın
Ben hep kıskanılan biri oldum tatlımAksi mümkün değil
Senin ilişki kurduklarını kıskanıyor bundan yanlış bişey yok doğruları söylüyorumSende bi şeyi doğru anla hemen kendime yamultma lafı
Benden bile egolusun lan
Sizin ilişkiniz mi var la benle görüştü o@serhatt ile bari kıskanma ilişki mi? Yönetim ile olan ilişkimi kıskanıyorsunuz bari bunu kıskanmayın
Senin ilişki kurduklarını kıskanıyor bundan yanlış bişey yok doğruları söylüyorum
Sizin ilişkiniz mi var la benle görüştü osen sadece burada arkadaşı olabilirsin
Sen @serhatt ı sanaldan ibaret görürsün bende yüz yüze gelirim aramızdaki temel farkSanal alem bu yüzden var
Sen @serhatt ı sanaldan ibaret görürsün bende yüz yüze gelirim aramızdaki temel fark
Benzerim olamazsın kırk fırın ekmek yemen şartFarklı olmak istiyorum zaten seninle sıkıntı yok
Senin için değil bu herkes için geçerli
Beni herkesle bir tutamazsın taa nerelerden kalkıp geldim senin içinSenin için değil bu herkes için geçerli
Kadıköy'denBeni herkesle bir tutamazsın taa nerelerden kalkıp geldim senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?