Kanal D Bir Litre Gözyaşı - Dizi Yorumları

Evet dün tekrarı izleyince bugün bir litre gözyaşına bakıyorum şuana kadar güzel devam ediyor bölüm Cihan öyle bıcır bıcır kız ki hastalığını öğrenince ne olacak bakalım Ali de tam bir öküz kızın gecesini mahvetti bee

Güzel bir bölüm oldu Cihana yine söylemediler ailesi Mahirden öğrenmesi nedense hoşuma gitti ama ailesi söylese dahada güzel olurdu bence muzaffere kızdım hem kızım doğum gününğ iyi geçirsin diyo hemde Aliye söyledi hiç iyi olmadı kızın geçesi güzel geçmedi evde eşine kızarken ondan habersiz iş yapıyor bakalım haftaya neler olacak

Özetle başladık. Muhteşem bir bölüm olacak. Heyecan dozunu nihayet arttırdılar.

Güzel başladı ya Cihanla Mahir çok tatlular yaa

Güzel başladı ya Cihanla Mahir çok tatlular yaa
Bölüm geçen haftaya göre bir tık düşük tempolu. Tahminler 23:00'da gelecek ama şu an geçen haftaya benzer sonuçlar çıkıyor hatta bir tık düşük çıkıyor bende. Bakalım 23'e kadar nasıl olacak

Küstüm sana konuşmuyorum senle

O nasıl sahneydi öyle, çok etkileyici olmuş.

Muhteşem bir bölüm oluyor bu hafta. Yer yer yavaşlamalar oluyor ama genel manada güzel. Bu hafta yükseliş olacaktır. Cihan ve Mahir olmalı ama senaristler yine yön değiştirdiler. .ss

Cihan, Muzaffer ve Figen sahnesi muazzamdı.

Bölüm hareketli başladı artık yükselsin şu reyting kaygısından kurtulsun şu dizi.