Bir Kişi Ya da Bir Arkadaş Size Seni Seviyorum Dese Napardınız?

Sen yaşıtlarına bak,kadın kaç yaşında sen kaç yaşındasın,annen doğru söylüyor,daha güzelini bulursun.
Tamam bakmaya çalışacağım
😉

İnşallah bulurum [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

Tamam bakmaya çalışacağım
😉

İnşallah bulurum [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji8] [emoji8] [emoji8] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
sana tavsiye ilk sana açılanla çık yoksa işin zor kıskançtır diye vazgeçme ben korktum kıskançtır diye vazgeçtim ardından aldım sürekli belaları hoşlandığım kızı sarhoş edip denize atıp dudağından öptüler ardından takım değiştir dedi bjk li ol dedi olmadım maçı sat dedi satmadım 9 Martta o maç 9-3 bitti

Eee eğer bende onu seviyorsam karşılık veririm
ama değilsem duymamis gibi yaparım

bu sözü ciddi anlamda çok kişiden duydum özellikle ünide dünya kadar teklifi geri çevirdim son 2 yıldır hatta 2 yıldan daha fazla artık aşk yaşamıyorum ve sayısını unuttuğum kadar teklif alıp bu sözü söyleyeni bana gördüm ama hepsini elimin tersiyle itiyorum yaptığım şey bu

Böyle giderse evde kalicin cicim

Dikkatli ol biraz bi parlak teklif ettimmi düşünme kabul et ama zengin olmasi kosuluyla

Hem zengin hem parlak olmali yada zengin ve baya yaşlı ki hemen ölsün para sana kalsin