Bir Kişi Sizi Nasıl Etkileyebilir?

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,229
Puanı
1,060

Çok değerli Bay ve Bayan arkadaşlar sorum sizlere. Karşınızdaki kişi sizi nasıl etkileyebilir yani nasıl etkilenirsiniz? Görünüşüyle mi hâl ve hareketleriyle mi? Dahası gözleri olabilir gülüşü olabilir samimiyeti olabilir. Daha birçok seçenekle belirtebiliriz bu tür şeyleri. Peki evet sorumuza gelelim. Yani karşınızdaki kişi sizi nasıl etkileyebilir? Seçenekler artabileceği için anket eklemiyorum. Herkes yorum olarak yazabilir karşıdaki kişinin sizi nasıl etkilediğini. Cevaplarınızı bekliyorum.

Türkiye genelinde hatta dünya genelinde birçok erkeğin vereceği cevap standarttır:

"Nefes alsın yeter."

Ben o kadar iyi yaklaşamıyorum olaya ve kendi fikrime geçiyorum.

Ben ilk önce saçlara bakarım.Saçlardan tam puanı alırsa konuşma tonuna bakarım.Genellikle konuşmasından çok etkileniyorum.
Gülüş çok önemli değil.Mümkünse gülmesinde.Şimdi o gülümserse bende doğuştan sorunlu dişlerimi göstermek zorunda kalırım.Gerçi 32 diş sırıtamayan bir adamım ama olsun.

Samimi olmalı,Play Staion oynamalı,Futbolu sevmeli ve Galatasaray'a gönül vermeli.

Bunların dışında renkli gözlü tercihimdir.

İç güzellik benim için daha önemlidir diyemeyeceğim öncelikle. Dış güzelliğe bakarım ama bu demek değil ki illa çok güzel bir kız arıyorum kendime uygun biri kafidir. İç güzellik benim 2.planımda ama o da çok önemli. Samimiyete çok önem veririm. Beni kısıtlamayan biri olmalı.

Müslüman olması ve bizim gibi dinine
ok önem veren.biri olmalı.Dış güzelliği çok önemli benim için 2. sırada iç güzelliği 3. sırada da o masum bakışı.

Öncelikli olarak güzel olacak. Tabi güzelliği geçtim de tatlılık daha önemli benim için. O tatlılığı beni bağlar bir kere. Gözleri güzel olacak. Her kişiye değil er kişiye nasip oluyor güzel gözler. Gözlere bir bakacaksın başka hiçbirşeye bakasın gelmeyecek. Bir gülecek o gülüş beni bitirecek. Gülüş derken yüksek sesli gülüşlerden bahsetmiyorum. Yani bir güzel tebessüm bile yeter. Samimi olacak. Ben yapmacıklığa karşıyım. Yani doğal olacak. Doğallık başka birşey. Beni derinden etkilemek o kadar basit bir iş değil yani.

Dürüst olsun yeter

elinden tutub gozlerinin icine bakdigimda her seyi unutuyorsam bu yeter
ama daha hic olmadiki boyle biri

Samimiyse,muhabbeti iyiyse etkiler.Fakat benim için herşey duruşta biter.Davranışlarda biter.İyi olanda,kötü olanda kendini ilk andan belli eder zaten..