Y Yasin93 Favori Üye Katılım 10 Ağustos 2011 Mesajlar 4,911 Reaksiyon puanı 991 Puanı 285 Konum Almanya 16 Aralık 2012 #41 Vadibyi çekemeyenler yine sahnede yine antenlerini unutmuşlar
yakup09 Favori Üye Katılım 25 Kasım 2011 Mesajlar 20,822 Reaksiyon puanı 5,651 Puanı 1,049 Konum İstanbul 16 Aralık 2012 #42 beyazsoy' Alıntı: burdaki arkadaşlar allahtan kanal sahibi değil. yoksa bütün kanallar batardı ))) bizde izleyecek bişey bulamazdık )))) Genişletmek için tıkla ... Kanallar bizim hirslarimiz yuzunden kapiyi bir aya kapatirdi
beyazsoy' Alıntı: burdaki arkadaşlar allahtan kanal sahibi değil. yoksa bütün kanallar batardı ))) bizde izleyecek bişey bulamazdık )))) Genişletmek için tıkla ... Kanallar bizim hirslarimiz yuzunden kapiyi bir aya kapatirdi
beyazsoy Konu Sahibi Favori Üye Katılım 23 Aralık 2011 Mesajlar 29,669 Reaksiyon puanı 13,173 Puanı 1,059 16 Aralık 2012 #43 yakup09' Alıntı: Kanallar bizim hirslarimiz yuzunden kapiyi bir aya kapatirdi Genişletmek için tıkla ... ondan nedenlerini yazın dedim çok az kişi neden yazdı. birde ben kanal d yi alsam arka sokakları kaldırırım eski bolumleri kolajlar yeni bölüm diye ızletırdım )) kimsede anlamazdi. kanal da bayağı kar ederdi bu sayade - - - Ekleme - - - yakup09' Alıntı: Kanallar bizim hirslarimiz yuzunden kapiyi bir aya kapatirdi Genişletmek için tıkla ... ondan nedenlerini yazın dedim çok az kişi neden yazdı. birde ben kanal d yi alsam arka sokakları kaldırırım eski bolumleri kolajlar yeni bölüm diye ızletırdım )) kimsede anlamazdi. kanal da bayağı kar ederdi bu sayade
yakup09' Alıntı: Kanallar bizim hirslarimiz yuzunden kapiyi bir aya kapatirdi Genişletmek için tıkla ... ondan nedenlerini yazın dedim çok az kişi neden yazdı. birde ben kanal d yi alsam arka sokakları kaldırırım eski bolumleri kolajlar yeni bölüm diye ızletırdım )) kimsede anlamazdi. kanal da bayağı kar ederdi bu sayade - - - Ekleme - - - yakup09' Alıntı: Kanallar bizim hirslarimiz yuzunden kapiyi bir aya kapatirdi Genişletmek için tıkla ... ondan nedenlerini yazın dedim çok az kişi neden yazdı. birde ben kanal d yi alsam arka sokakları kaldırırım eski bolumleri kolajlar yeni bölüm diye ızletırdım )) kimsede anlamazdi. kanal da bayağı kar ederdi bu sayade
yakup09 Favori Üye Katılım 25 Kasım 2011 Mesajlar 20,822 Reaksiyon puanı 5,651 Puanı 1,049 Konum İstanbul 16 Aralık 2012 #44 beyazsoy' Alıntı: ondan nedenlerini yazın dedim çok az kişi neden yazdı. birde ben kanal d yi alsam arka sokakları kaldırırım eski bolumleri kolajlar yeni bölüm diye ızletırdım )) kimsede anlamazdi. kanal da bayağı kar ederdi bu sayade - - - Ekleme - - - ondan nedenlerini yazın dedim çok az kişi neden yazdı. birde ben kanal d yi alsam arka sokakları kaldırırım eski bolumleri kolajlar yeni bölüm diye ızletırdım )) kimsede anlamazdi. kanal da bayağı kar ederdi bu sayade Genişletmek için tıkla ... Evet mantiklica olurdu, maliyetsiz getiri makinasi )) her gune obgzk'yi koydun zaten , yatsalarda bir omur boyu bitmez onun getirisi )))))
beyazsoy' Alıntı: ondan nedenlerini yazın dedim çok az kişi neden yazdı. birde ben kanal d yi alsam arka sokakları kaldırırım eski bolumleri kolajlar yeni bölüm diye ızletırdım )) kimsede anlamazdi. kanal da bayağı kar ederdi bu sayade - - - Ekleme - - - ondan nedenlerini yazın dedim çok az kişi neden yazdı. birde ben kanal d yi alsam arka sokakları kaldırırım eski bolumleri kolajlar yeni bölüm diye ızletırdım )) kimsede anlamazdi. kanal da bayağı kar ederdi bu sayade Genişletmek için tıkla ... Evet mantiklica olurdu, maliyetsiz getiri makinasi )) her gune obgzk'yi koydun zaten , yatsalarda bir omur boyu bitmez onun getirisi )))))