Bir Kadın Tanıdım Pana Film'e Milyon Dolar Zarar Ettirdi

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,167
Puanı
859
TNT ekranlarında bu sezon yayın hayatına başlayan Bir Kadın Tanıdım dizisi kanalını hüsrana uğratmaya devam ediyor.

Ayakligazete.com'un haberine göre, başrollerini Ekim Türkmen ve Ertan Saban'ın paylaştığı Bir Kadın Tanıdım Dizisi Pana Film'i batıran ikinci yapım oldu.

Kurtlar Vadisi dizisinin de kötü gidişatını engelleyemeyen Pana Film, büyük umutlarla başlattığı ve milyon dolarlarını yatırdığı Bir Kadın Tanıdım dizisinin de kötü gidişatını engelleyemiyor.

Kurtlar Vadisi dizisinin düşen reytingleriyle sekteye uğrayan Pana Film kurtarıcısı olarak gördüğü Bir Kadın Tanıdım dizisiyle de beklediği izlenme oranlarını alamıyor.

İlk yayınlandığı günden bugüne reyting sıralamasında rakiplerinin epey gerisinde kalan Bir Kadın Tanıdım dizisi dün akşam yayınlanan bölümüyle hem AB grubunda hem de Total grubunda 96. oldu. (Ayakligazete.com)

31552_b.jpg

Zaten Ayaklı Gazete çok abartmış Milyon Dolar bir bütçesi olacağını hiç ama hiç sanmıyorum

TNT izleyiciye kendini sevindirememiş hala. Kurtlar Vadisi Pusu'nun tekrarı bile 70. olmuş. TNT kanal olarak kendini sadece Perşembe günleri olarak sevdirmiş. Diğer günleri çok kötü :)

Mutlaka adından söz ettirecek yeni bir proje daha bulmaları şart :)

Tnt geleceğine şimdiden söylememiz doğru olmaz.Kanal D ilk yayınlandığında yada başka kanallar hemen reytingli kanal mı olmuş hayır yavaş yavaş her şey :)

Dikkat çekmek için yapılmış bir haber ben pana filmin büyük bir zarar ettiğini düşünmüyorum...

Öncellikle bu haberi yapan kisi abartmis diyebiliriz, Bir Kadin Tanidim dizisi fazla bütçeli bir yapim degil.

96.sirada yer almasi güzel degil evet fakat izleyici TNT'ye Persembe gününde haric çok fazla alisamamis gibi duruyor.

bence aşırı abartılmış bi haber.ben o kadar yüksek maliyetli bi dizi olduğunu düşünmüyorum.hee zarar ettiği kesin ama milyon dolar falan çok abartı.zaten yakında final olur.tnt nin izlenme oranı perşembe hariç çok kötü.gelecek için pek umut vaad ettiğini söyleyemem.izleyiciler perşembe günü saat 8 den 11 e kadar tnt de başkada açan bakan yok gibi.vadinin tekrarının 70.olmasının nedeni kimse bilmiyordu tekrarı olduğunu ben bile başlamadan yarım saat önce öğrendim.yani çok normal yoksa ilk 20 ye girerdi :D

tnt yeni açılmasına rağmen bence izlenme oranları halen çok ii... mesela ratinglerde ilk 100e giremeyen o kadr yapım varki... birde fazla tanınmadğı için böyle.. yorum yapan ark.lara katılıyorum.. perşembe gnü harici kmse tnt izlemiyo olabilr izleyenleri var ynede ama pek fazla değil.. izleyici bildiği kanaldaki diziyi izlemeyi sever genelde... çnkü yayından kalkacağını sonradan bildiği diziyi pek izlemez seyrci...

Forum İstatistikleri

Konular
173,159
Üyeler
8,485
Son Üye
Bitter Zingil