'Bir Kadın Tanıdım' Dizisi TNT Ekranlarında

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,228
Puanı
1,060
9Z7_bir-kadin-tanidim-tnt1.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yapımcısı olan Pana Film, TNT için yeni bir dizi çekecek. TNT ekranlarında yeni sezonda başlaması planlanan dizinin ismi Bir Kadın Tanıdım olacak.

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun haberin göre, dizinin başrol oyuncuları ise Ertan Saban ve Ekin Türkmen olacak. Drama olacak dizi sonbaharda başlayacak . Dizinin başrol oyuncularından Ekin Türkmen daha önce Acı Hayat , Halil ile Menekşe ve Küçük Kadınlar dizilerinde oynamıştı. Sağır Oda , Elveda Rumeli ve Osman Sınav'ın Kılıç Günü dizilerinde başarılı rolleriyle dikkat çeken Ertan Saban ise son olarak Karakol isimli dizide başrol oynamıştı.

Oyuncu Kadrosu : Ertan Saban , Ekin Türkmen
Kanal : TNT
Yayın Tarihi : Kasım 2011

TVAktuel

Karakol dizisininin başrol oyuncusu Ertan Saban ve ona eşlik eden Ekin Türkmen şimdi artık başrolleri paylaşacak. Ben Ertan Saban için izleyeceğim. Oyunculuk performansı gayet iyi. Tutarmı onu zaman gösterecek.

Ekin Türkmen: "Ben basrol oynamak istemiyorum, haftanin 6 günümü isime veremem" diyordu.

Tutmama ihtimali büyük.

Tutmasa bile bitmez tnt reytinglerde yok 😉 gireceğini bu dönem sanmıyorum :)

Ben Tayfun Güneyer'e sordum; Siz Memoli'nin reytingleri takmamalisiniz, çünkü TNT AGB reytinglerine dahil degil.

Cevap olarak bunu aldim; Sen öyle san ufaklik.

arkadaslar daha dizinin konusu cikmadi ki nerden bilecez tutulur mu tutulmaz mi bunu zaman gösterir. Hem dizinin kadrosu daha netlesmedi sadece basroller secildi kadroya tabiki baska yetenekli iyi oyuncular dahir olacakdir. Hem bence ekin türkmen ve ertan saban cok yetenekli oyuncular ikiside gayet iyi sadece ikisi karakol dizisinde yer aldilar diye ve yine bir projede'de berabeler diye tutulmaz diye birsey yok. mesala kuzey güney orda da nerdeyse tüm ezel kadrosu bulustu veya aski memnu kadrosu demi?? Hem bence pana film cok iyi bir yapim kactane reyting rekori kiran dizileri vardi ekmek tenknesi vs...ve simdi tabiki kurtlar vadisi. pana film düssenerek bu projeje imza atti ve düssunerek basrolleri secdi bence. ve heryerde yaziyor tnt bu sezon cok iddiali olacak mis 😉 her tarafta yaziyor tnt'de bu sezon güzel iddiali diziler basliyor diye. mesala fox gecen sezon nasil cikis yapti dizileri nasil A/B ve Total reyting listesinde ilk 5'deydi. Reyting konusunda arastirdim prime time kusaginida yayinlanicak diziler veye programlar A/B ve Total reytinglerde yer alacak'dir öyle duydum ben. neyse bu benim düsencem herkes baska düsünyor tabiki 😉)