Bir Küçük Gün Işığı - Tanıtım Fragmanı | ATV - Yeni Dizi

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,599
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com

ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Bir Küçük Gün Işığı'nın tanıtım fragmanı izleyici ile buluştu.

Yapımcılığını NGM'nin üstlendiği, yönetmen koltuğuna Emre Kabakuşak'ın oturduğu, hikayesi ve senaryosu Özgür Evren Heptürk’e ait olan dizinin başrollerini Seray Kaya ile Berk Oktay paylaşıyor.
Bir Küçük Gün Işığı, yakında ATV'de başlıyor!
https://twitter.com/x/status/1558510769565831168

Reactions: Angelica
Tanıtım daha iyi olabilirdi, belki şans veririm internetten diziye diyordum ama kararımı verdim, izlemeyeceğim. 2-3 haftaya başlar gibi.

Tanıtım hiç çekmedi ama yapımcı-kanal-dram üçlüsüyle tutacak gibi duruyor.

Berk dışında elle tutulur bir şey yok.

Fragmanı beğenmedim, bağırmalı çağırmaı tanıtımları hiç sevmiyorum. Ama Seray çok konuşulacak tabii ki. Umudum yok ama reytnglere göre takip etmeye çalışacağım. Sen izleyecek misin?
Bende beğenmedim fragmanı, karışık ve gürültülü olmuş ama diğer fragmanları da beklemek gerek. İlk bölümüne mutlaka bakarım Seray ve Berk hatırına.

Reactions: Angelica and kerem
Bende beğenmedim fragmanı, karışık ve gürültülü olmuş ama diğer fragmanları da beklemek gerek. İlk bölümüne mutlaka bakarım Seray ve Berk hatırına.
Senaristi tanımıyorum ama dizinin konusu ilgi çekici kesinlikle. Her şey işleyişine bağlı. Umarım çook yanılırım.

Reactions: Emre Ozansoy
Ben çok beğendim tanıtım Seray yine döktürecek ben tutacağını düşünüyorum

Oyuncu kadrosunu beğendim de dizinin bende çok iyi bir algısı yok açıkçası. Tutmayacağını hissediyorum.