Bir Hilâl Uğruna Cuma Akşamı Başlıyor!

1.BÖLÜM FRAGMANI

Karanlık odadaki yüzü maskeli adam konuşmasına devam eder-- Türkiye’deki Müslümanlığın bütün insanlık üzerinde tesir etme durumu var,işin kısa özeti budur,onun için İslam insanlık için asla bir model olmamalı, anlıyor musun beni? Birinci düşman İslam,Müslüman toplumlar kendi özüne dönerse hepimizin sonu olur,Müslümanlar asla bu duruma gelmemeli,birbirini yemekten başlarını kaldıramamalı
Moşe: Peki benden ne istiyorsunuz ?
--Sen tecrübelisin Moşe, bu ülkeyi ve zaaflarını iyi biliyorsun seninle yeniden çalışmak bizim için büyük bir onur olacak

Başkan Necip Kayabaşı’da toplantı odasına doğru harekete geçmiştir.Giderken televizyonda gördüğü bir habere bakar.
TV SUNUCUSU: Evet değerli izleyiciler huzur bozucular yine sokakta..Kobani eylemlerini bahane ederek yola dökülen pravakatörler yolları yine savaş alanına çevirdi.
Necip:Geç kaldık başlamış bile şerefsizler..

BİR HİLAL UĞRUNA İLK BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.00'DA..

@gözlemci @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @-KADİR- @papuleoo @beyazsoy @aserat54 @RüzgarGülü @pompy @mrt-06 @Cengo

Dizinin ismi cok "yaratici" tema olarak dogru secilmis hilalin (islam) kurtarılması hem de mehmet akife gonderme ama icerik Şefkat tepenin kopyası . Basit düşman ve onunla mücadele eden ekip yada kahraman içeriğe daha iyi çalışmalisim şefkat tepeden sıyrıl yoksa @pompy gibi dönüp dolaşıp ayni şeyi yazarsin

diğerki lafını tahmin ediyorum ekip 1 e benzemiş dersin

Fragman çok etkileyici olmuş,bakalım bekliyorum bölümünü ...

Bir Hilal Uğruna yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'de..

1.bölüm (yeni dizi) bu akşam 20.00'da.