hayırlı olsun aga başarılar dilerim öncelikle, konusu gayet iyi gibi olucak ama ikisininde cuma olması şaşırtıcı ayrıca sneide yorar hem art arda olması ...senin açındna sorun yoksa bizce hiç sorun yok 🙂
Ayol kenardan köşeden olur o işlerdeayolll diziye tabikide reyting için alıcak evlenmek için alıcak değilya hahha
Sağol aga, benim için sorun değil zaten bölümleri önceden yazacağım için sorun olmazhayırlı olsun aga başarılar dilerim öncelikle, konusu gayet iyi gibi olucak ama ikisininde cuma olması şaşırtıcı ayrıca sneide yorar hem art arda olması ...senin açındna sorun yoksa bizce hiç sorun yok 🙂
O zaman bekliyoruz bakalım 😉 gerçi bu hafta ilk bölümüne bakamam vizelerden dolayı ama boş bir anımda bakacağım 🙂Sağol aga, benim için sorun değil zaten bölümleri önceden yazacağım için sorun olmaz
Anladim bekliyorum
Seyran ve İsimsiz Kahramanlar'ın 2.yani son sezonlarını Haziran 2015'te yayınlayacağımAnladim bekliyorumbu arada seyrana noldu lo
Yasarsam eğer @Çiğdem- in zoraki evliligini 40 bolume kadar sürdürmeyi planliyorum
artık daha dikkatlı yaz cnm yoksa rtük yayından kaldırıcak dizimiziYasarsam eğer @Çiğdem- in zoraki evliligini 40 bolume kadar sürdürmeyi planliyorum
Bos vaktim pek olmadığı icinde forum aşkımı haziranda baslatcam bakalım hem ben forum aşkımın ilk bölümünü 2 defa yazdim olmadi.
1. Si ağır dram oldu.
2. Si ağır fantastik bakalim artikin
Dizimi hickimse kaldiramaz beni banlarlar sonra geldigimde yazmaya devam ederim o kadar ki artik küfür de koymuycamartık daha dikkatlı yaz cnm yoksa rtük yayından kaldırıcak dizimizi
Benimde hesaplarıma gore haziranda bitecek cigdemin zoraki evliligiYasarsam eğer @Çiğdem- in zoraki evliligini 40 bolume kadar sürdürmeyi planliyorumBenim Aşkın Alfabesi yazdan önce bitecek büyük ihtimalle, artık yeni bir işe başlarım...
Bos vaktim pek olmadığı icinde forum aşkımı haziranda baslatcam bakalım hem ben forum aşkımın ilk bölümünü 2 defa yazdim olmadi.
1. Si ağır dram oldu.
2. Si ağır fantastik bakalim artikin
bence final yap Revan Yalan dünyaya üzülmüştür onu yaz yoksa yine banlanabilirsinDizimi hickimse kaldiramaz beni banlarlar sonra geldigimde yazmaya devam ederim o kadar ki artik küfür de koymuycam
Dizim aile dizisine dönüyor en basta playboyla zoraki evlilik olarak planlamistim sonra yasaklar nedeniyle bazi sahneleri iptal edip kas yığınıyla zoraki evlilik oldu
Benimde hesaplarıma gore haziranda bitecek cigdemin zoraki evliligi
Aşkın alfabesinin 2. Sezonuda olsun ozani öldürür beni basrol yaparsin
Sayma loDizimi hickimse kaldiramaz beni banlarlar sonra geldigimde yazmaya devam ederim o kadar ki artik küfür de koymuycamO zamana kadar projeden sıkılabilirim, o yüzden bitirme ihtimalim biraz daha yüksek. İkinci cümleyi ise yok sayıyorum...
Dizim aile dizisine dönüyor en basta playboyla zoraki evlilik olarak planlamistim sonra yasaklar nedeniyle bazi sahneleri iptal edip kas yığınıyla zoraki evlilik oldu
Benimde hesaplarıma gore haziranda bitecek cigdemin zoraki evliligi
Aşkın alfabesinin 2. Sezonuda olsun ozani öldürür beni basrol yaparsin
Baya varmışSayma loRolünün ağırlıkta olabileceği bir şeyler düşünebilirim, ama daha 22-23 bölüm var Aşkın Alfabesi'nin bitmesine...
Ne var ki yani 2. Sezonda olaylar benimnustumden gelisir yeni dizi gibi olur sende sıkılmazsin hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?