- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Olsun en azından akşama bırakmadın bu da bir gelişmeSana 15 dk ya okurum dediğimden 44 dk sonra okudum.
Olsun en azından akşama bırakmadın bu da bir gelişmeSana 15 dk ya okurum dediğimden 44 dk sonra okudum.
Eline sağlık.Olsun en azından akşama bırakmadın bu da bir gelişme
Yok lo hem umrumdada değil reytingler 😉Bekliyorum gecen hafta yigitin programini gecebildin mi reytinglerde
Benimde hiç umrumda değil 😉 zaten forumda programlar dizilerden çok daha fazla ilgi görüyor karşılaştırmaya değmezYok lo hem umrumdada değil reytingler 😉
Yazin kurabiye dolu dakikalar geliyorBenimde hiç umrumda değil 😉 zaten forumda programlar dizilerden çok daha fazla ilgi görüyor karşılaştırmaya değmez
Modaya uymak lazımYine mi sohbet programı
Modaya uymak lazımama ne sorcagimi bilmiyom heralde benimkinde konuk olanlar bana sorar bende onlara
Tabi iyi yaparim benden iyisi yok piyasadasen bu işi iyi yaparsın ama
Ne zaman başlayacaksın ?Tabi iyi yaparim benden iyisi yok piyasada
Çok geçmişHaziran
Geç olsun güç olmasinÇok geçmişolsun benim seyran ve isimsiz kahramanların 2.sezonları da haziranda başlayacak
Benimde büyük ihtimalle şöyle olur
Benimde büyük ihtimalle şöyle olur
pazartesi salı--seyran
çarşamba perşembe--isimsiz kahramanlar
2.sininde son sezonları olacak
Tamam gönder ama bu değişebilir yani daha çok var haziranaAa üzüldüm
Bence hicbirinin @Çiğdem- dizisi karşısında şansı yok(Bomba gibi gelcek Çiğdem)
Konusunu sana ozelden gonderiyim
Benimkilerde degisir belkide bunlaein hicbirini yayinlamamTamam gönder ama bu değişebilir yani daha çok var hazirana
Niye Çiğdem'in konusunu çok beğendim benBenimkilerde degisir belkide bunlaein hicbirini yayinlamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?