Bir Hilâl Uğruna 2.Bölüm -Yeni Bölüm

Ellerine sağlık.

Güzel bir bölüm olmuş.

3.BÖLÜM FRAGMANI

Enis ve Moşe telefonda konuşmaktadır.
Enis:Ne istiyorsun lan ?
Moşe:Sen neden aradığımı iyi biliyorsun,şimdi telefonuna göndereceğimiz videoyu iyi izle
Moşe,Enis’e Hilal Timi’nin polisleri öldürdüğü videoyu atmıştır.O anda timde Enis’in arkasına toplanmıştır.
Enis: Allah belanı versin lan senin
Enis telefonu indirerek sessizce ekipten Moşe’nin yerinin tespit edilmesini ister.
Moşe:Bak komutan, geçen ay yakaladığınız kardeşim Baha’yı serbest bırakacaksın yoksa bu görüntüler tüm televizyonlarda tek tek yayınlanır
Enis:Sana nasıl güvenecem lan şerefsiz
Moşe:Bana güvenmekten başka bir çaren var mı lan, ya terörist ilan edileceksin ya da kardeşimi serbest bırakıp görüntüleri alacaksın,takas yapacağız

Tim araçla gidiyordur.O anda Çiğdem’in telefonu çalar.
Enis:Çiğdem kapa şu telefonunu
Çiğdem telefonunu kapatır.
Alper:Kimdi Çiğdem?
Çiğdem: Aaa sanane Alper sen ne yapacaksın kim olduğunu?
Alper:Merak ettim ya söylesene
Çiğdem:Çok mu merak ettin ?
Alper:Evett
Çiğdem:Söyleyeyim o zaman,NİŞANLIM

BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.00'DA FAVORİFORUMUM'DA..!

@gözlemci @Çiğdem- @papuleoo @cookies @Maskeli Fedai @beyazsoy @Yiğitt @aserat54

aaaa @cookies nişanlım varmıs brak peşimi

Ooww heyecanlı gibi bakalım , Bu diziyide iyi götürüyon aga güncel konular bunlar,yazılmayan gerçekler

Bencede @cookies bırka kızın peşini ,yoksa bu işin sonu ikinizden birini ekibimden çıkartarak çözüm bulacağım

Hahahayt koptum yaaa

Orda @Çiğdem- bana oyun oynuyordur yani gercekten nişanlısı yok ama pesini bırakıyim diye var diyordur ama ben @Çiğdem- in pesini biraksam o benim pesimden kosmaya baslar

Orası ayrı ama Çiğdem'e kalmış birşey ,Vallaha ben ekibimde huzursuzluk istemiyom haa ona göre
Orda @Çiğdem- bana oyun oynuyordur yani gercekten nişanlısı yok ama pesini bırakıyim diye var diyordur ama ben @Çiğdem- in pesini biraksam o benim pesimden kosmaya baslar
hayırr @cookies nişanlım var cidden ayrıca @gözlemci senin sözünü dinleyen yok o ekipte hep arkandan konusuyoruz

Bir Hilal Uğruna yeni bölümüyle yarın akşam 20.00'da