- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Sagol,Bomba'ya da yorumunu bekliyorumEllerine sağlık.
Güzel bir bölüm olmuş.
aaaa @cookies nişanlım varmıs brak peşimi3.BÖLÜM FRAGMANI
Enis ve Moşe telefonda konuşmaktadır.
Enis:Ne istiyorsun lan ?
Moşe:Sen neden aradığımı iyi biliyorsun,şimdi telefonuna göndereceğimiz videoyu iyi izle
Moşe,Enis’e Hilal Timi’nin polisleri öldürdüğü videoyu atmıştır.O anda timde Enis’in arkasına toplanmıştır.
Enis: Allah belanı versin lan senin
Enis telefonu indirerek sessizce ekipten Moşe’nin yerinin tespit edilmesini ister.
Moşe:Bak komutan, geçen ay yakaladığınız kardeşim Baha’yı serbest bırakacaksın yoksa bu görüntüler tüm televizyonlarda tek tek yayınlanır
Enis:Sana nasıl güvenecem lan şerefsiz
Moşe:Bana güvenmekten başka bir çaren var mı lan, ya terörist ilan edileceksin ya da kardeşimi serbest bırakıp görüntüleri alacaksın,takas yapacağız
Tim araçla gidiyordur.O anda Çiğdem’in telefonu çalar.
Enis:Çiğdem kapa şu telefonunu
Çiğdem telefonunu kapatır.
Alper:Kimdi Çiğdem?
Çiğdem: Aaa sanane Alper sen ne yapacaksın kim olduğunu?
Alper:Merak ettim ya söylesene
Çiğdem:Çok mu merak ettin ?
Alper:Evett
Çiğdem:Söyleyeyim o zaman,NİŞANLIM
BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.00'DA FAVORİFORUMUM'DA..!
@gözlemci @Çiğdem- @papuleoo @cookies @Maskeli Fedai @beyazsoy @Yiğitt @aserat54
Ooww heyecanlı gibi bakalım , Bu diziyide iyi götürüyon aga güncel konular bunlar,yazılmayan gerçekler3.BÖLÜM FRAGMANI
Enis ve Moşe telefonda konuşmaktadır.
Enis:Ne istiyorsun lan ?
Moşe:Sen neden aradığımı iyi biliyorsun,şimdi telefonuna göndereceğimiz videoyu iyi izle
Moşe,Enis’e Hilal Timi’nin polisleri öldürdüğü videoyu atmıştır.O anda timde Enis’in arkasına toplanmıştır.
Enis: Allah belanı versin lan senin
Enis telefonu indirerek sessizce ekipten Moşe’nin yerinin tespit edilmesini ister.
Moşe:Bak komutan, geçen ay yakaladığınız kardeşim Baha’yı serbest bırakacaksın yoksa bu görüntüler tüm televizyonlarda tek tek yayınlanır
Enis:Sana nasıl güvenecem lan şerefsiz
Moşe:Bana güvenmekten başka bir çaren var mı lan, ya terörist ilan edileceksin ya da kardeşimi serbest bırakıp görüntüleri alacaksın,takas yapacağız
Tim araçla gidiyordur.O anda Çiğdem’in telefonu çalar.
Enis:Çiğdem kapa şu telefonunu
Çiğdem telefonunu kapatır.
Alper:Kimdi Çiğdem?
Çiğdem: Aaa sanane Alper sen ne yapacaksın kim olduğunu?
Alper:Merak ettim ya söylesene
Çiğdem:Çok mu merak ettin ?
Alper:Evett
Çiğdem:Söyleyeyim o zaman,NİŞANLIM
BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.00'DA FAVORİFORUMUM'DA..!
@gözlemci @Çiğdem- @papuleoo @cookies @Maskeli Fedai @beyazsoy @Yiğitt @aserat54
Bencede @cookies bırka kızın peşini ,yoksa bu işin sonu ikinizden birini ekibimden çıkartarak çözüm bulacağım
Orda @Çiğdem- bana oyun oynuyordur yani gercekten nişanlısı yok ama pesini bırakıyim diye var diyordur ama ben @Çiğdem- in pesini biraksam o benim pesimden kosmaya baslarOoww heyecanlı gibi bakalım , Bu diziyide iyi götürüyon aga güncel konular bunlar,yazılmayan gerçekler
Bencede @cookies bırka kızın peşini ,yoksa bu işin sonu ikinizden birini ekibimden çıkartarak çözüm bulacağım
Hahahayt koptum yaaa
Orası ayrı ama Çiğdem'e kalmış birşey ,Vallaha ben ekibimde huzursuzluk istemiyom haa ona göre
hayırr @cookies nişanlım var cidden ayrıca @gözlemci senin sözünü dinleyen yok o ekipte hep arkandan konusuyoruz
ayyy bende bilmiyorum şuan nişanlımın kim olduğunu hahahha evlenmeden önce bilirim inşMilleti sen ayartıyorsun napalımSende o çene varken kimse susmaz zati
Kız nişanlın kim ??@cookies den daha iyisini mi bulucan eli yüzü düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?