Bir Hilâl Uğruna 2.Bölüm -Yeni Bölüm

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700

1.BÖLÜM-ÖZET

Moşe S13 timinin yeni binasında adamlarıyla konuşmaktadır.
Sebastian:Efendim mahallede oturan yoksul Kürt ailelerin çocukları kandırılarak getirildi.Aşağıda depoda bekletiyoruz
Moşe:Güzeeel,ilk işimize başlıyoruz o zaman şeytanımız bol olsun..
Moşe yerinden kalkarak aşağıya iner ve genç çocukların yanlarına gider.Çocukları gördüğünde Sebastian’a ‘Beklediğimden daha kalabalıklar bu daha da güzel’ der.
Moşe gençlerin yanına gelmiştir.
Moşe:Hoşgeldiniz gençler, Kürt halkının özgürlüğü için burdayız herhalde ne yapacağınızı bilerek geldiniz buraya, yıllardır Kürt halkına yapılan zulümler artık onlara yapılmalı
Gençler bağırmaya başlar.’Kürt halkına özgürlük,yaşasın Kürdistan’
Moşe:Sebastian gazetecileri getir, evet şimdi gelecek yabancı gazeteciler sizlerin seslerinizi dünyaya duyuracak sizin her yaptığınız şeyi çekecekler..
Gençlerden biri: Sözü uzatmaya gerek yok başlayalım artık
Moşe:Buyrun ayak sizin beyin sizin, başlayabilirisiniz..
Gençler depodan çıkarlar.Moşe, Sebastian’a: ‘İşi ayarlayacakları soktunuz değil mi aralarına’
Sebastian:Evet efendim şuanlık her şey çok iyi gidiyor, adamlarımız planlanan bölgede onları durduracak ve orda kıyamet kopacak
Moşe: Peki müdahale edecek sahte polisler hazır mı ?
Sebastian:O da hazır şu an her şey eksiksiz gidiyor efendim
Moşe:Bu da güzel, harika bir güüüün, en kötü günümüz böyle olsun Sebastian hahahaha…

2.BÖLÜM-BİR HİLAL UĞRUNA

Hilal Timi toplantı odasında toplanmıştır.
Necip Kayabaşı: Arkadaşlar çok dikkatli bir şekilde beni dinleyin, ülkemizin üstüne oynanan oyunlar hiçbir zaman durmadı ve durmayacakta, şimdi de başımıza S13 adlı bir bela çıkarttılar.Bu televizyonda gördüğünüz bu eylemler hepsinin arkasında bu belalar var
Timin delisi vatan sevdalısı Recep Kırım konuşmaya başlar: Komutanım biz bunlardan çok gördük ilk değil bunlar evelAllah bunlarıda yollarız geldikleri yere
Enis:Recep haklı komutanım bu ilk değil biri bitiyor biri çıkıyor, birini bitirdikten sonra diğerinin çıkmaması için bunların en üstlerine çıkmamız lazım
Necip Kayabaşı: Allah’ın izniyle onu da yapacağız Enis, şimdi bunlar hakkında elimizde birkaç bilgi var her şey önünüzdeki dosyalarda yazıyor, inceleyebilirsiniz
Tim dosyaları incelemeye başlar.

O anda S13’ün planı ise rayında gitmektedir.Moşe oturduğu yerden operasyonu takip etmektedir.O anda Moşe’nin telefonu çalar.Arayan Moşe’nin sahte polislerinden biridir.
-Alo Moşe, biz burda bekliyoruz nerede bu pravakatörler
Moşe:Gelmek üzeredirler, biraz daha bekleyin
O anda Moşe’nin adamı pravakatörlerin seslerini duyar.
-Moşe kapatıyorum sesler var, geliyor olmalılar
Moşe: Tamam lan hadi göreyim sizi
Pravakatörlerin içine sızmış S13 ajanları pravakatörleri belirlenen bölgeye getirmiştir.Pravakatörler bağırırken aynı zamanda etrafına da zarar vermektedir.Etraftaki arabalar ateşe verilir.O anda sahte polisler ortaya çıkar.Sahte polisler pravakatörlerin karşısına dizilmiş, onları sakinleştirmeye çalıştırma numarası yapmaktadır.Polislerden biri, önce S13’ün pravakatörlerin arasına sızdırdığı ajanlardan birini arayıp ne yapmaları gerektiğini söyler ve ardından sahte polis arkadaşlarına dönerek konuşmaya başlar ‘Şimdi pravakatörlerin üstüne yürüyeceğiz ve ortam kızışacak bunları vuracaksınız bu görüntüler kameraya alınacak tüm ateşin kıvılcımlanması için bu yeterli olacak, hadi başlıyoruz’

O anda Hilal Timi toplantı odasında dosyaları incelerken odaya Mert girer.
Necip Kayabaşı:Evet Mert
Mert:Efendim haberler kötü, sokaklar yine karışmış
Mert olanları anlatır.
Necip: Arkadaşlar duydunuz, karışan sokak hemen yakınımızda hadi çıkın hemen hızlı hızlı
Hilal Timi ayaklanarak hazırlanır ve yola çıkar.

Polisler pravakatörlerin üstüne yürümeye başlar.Pravakatörlerin arasındaki S13 ajanlarından biri bağırmaya başlar.
-Arkadaşlar polisler üstümüze yürüyor, verin şu faşistlere cezalarını hadii
Pravakatörler polislere ağır taşlar ve molotoflar fırlatmaya başlar ki o anda, polisler pravakatörleri tek tek vurmaya başlar.Bu görüntürler ise çatılara mevzilenmiş kameramanlar tarafından çekilmektedir.Hilal Timi 5 kişiyle olay yerine arabayla gidiyordur.
Enis Kartal: Arkadaşlar silah sesleri geliyor
Recep Kırım:Bas şu gaza Semih bass
Polisler ateş etmektedir ve pravakatörler ordan kaçmaya çalışmaktadır birçoğu ise ölmüştür.O anda Hilal Timi olay yerine gelir, araçtan inerler.
Çiğdem Sönmez: Aman ALLAH’ım polisler insanları öldürüyor
Enis Kartal:Ne polisi Çiğdem ne polisi beyler hedef polisler ateş edin ateşş
Hilal Timi ile sahte polisler arasında çatışma çıkar.
Alper Altın:Bu sefer üstümüze oynanan oyunlar çok ciddi
Enis Sönmez:Bunları kaçırmayalım beyler, sağ alalım bu itleri
Recep: (Sinirli bir şekilde) Abi bunlar sağ kalırsa ben yaşayamamm , bu şerefsizlere sağ kalmak haram artık
Recep makinalı silahıyla yerinden çıkarak polisleri taramaya başlar.
Recep:Geberinnnn
Enis Kartal:Recep yapmaaa
Alper:Recep haklı bunlara yaşamak harammm
Aynı anda Alper, Çiğdem ve Semih’te Recep’e destek vererek tüm adamları temizlerler.Enis başını öne eğer ve ‘ıhh’ der.
Hilal Timi ölen sahte polislerin yanına gitmiştir.Tüm pravakatörlerde ölmüştür.
Enis:Sağ kalan var mı bu sahtelerin arasında ?
O anda yerde yatan yaralı konuşur: ‘Her şeyin görüntüsü alındı,sizin işiniz bitti ulan’ diyerek ölür…

2.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM

[HASHTAG]#birhilalugrunayarabneguneslerbatiyor[/HASHTAG]

@gözlemci @Çiğdem- @cookies @beyazsoy @Maskeli Fedai @-KADİR- @mrt-06 @papuleoo @Yiğitt @aserat54 @RüzgarGülü

2.bölümüde beğendım süperdı ellerıne sağlık süperdı

Aga akşam üstü bakıcağım spor yapıcam birazdan ..

Güzel olmuş ama Moşe ve adamları provokotor demez bizim adam der. Bir de sahte polislerin elinde gerçek polislerden çalınma silahlar vermek lazim kriminalde polislerin vurmadigi anlaşılır rahat. Gerçi buradan da gelecek bölümü devam ettirebilirsin

sahte polisleri anlayamamam kötü olmus yanı orda braz saflık göstermişim

Çok harika olmuş ,pompy nin senaryosunun tam zıttınıda sende görüyoruz veya karşıt görüşünü
gerçeklerden bir kesit sunmuşsun bize evet aynende böyle olmuştu herşey aklına nerden geldi bilmem ama iyi bir iş çıkmış ortaya...
#birhilalugrunayarabneguneslerbatiyor

Guzel olmus ozellikle @Çiğdem- in saf olduğu sahneler ( sahte polisi anlayamamasi )

sahte polisleri anlayamamam kötü olmus yanı orda braz saflık göstermişim
Sen şaşırdın tabi orda polislerin insanları vurduğunu görünce ne diyeceğini bilemedin saçmaladın

Sağol aga elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum beğenmene sevindim

Guzel olmus ozellikle @Çiğdem- in saf olduğu sahneler ( sahte polisi anlayamamasi )
Sağol kendi karakterini beğeniyor musun ?

Süper olmuş aga eline sağlık
özellikle son sahnede kağıttan bahsetmesi gelecek bölümü daha da heyecanlı yaptı.

@Maskeli Fedai @cookies yorumlarınızı bekliyorum

Süper olmuş aga eline sağlık
özellikle son sahnede kağıttan bahsetmesi gelecek bölümü daha da heyecanlı yaptı.
Sağol aga
Ekip1'in jeneriği ve müziğini koydum nasıl buldun ?

Son düzenleme:
Ekip 1 ve senin senaryo çok uyumlu olduğu için çok yakışıyor. Girişte orhan bıyıklı yazması beni benden aldı :-(
Niye çıktı ki diziden durduk yere

Son düzenleme:
Umarım iyi birini bulurlar.
İnşallah, ama yalnız bu bölüm çok güzel olacak Ekip 1 için yeni bir başlangıç olacak bu bölüm reytinglerde bence 3'ün üstüne çıkabiliriz

Son düzenleme: