- Reaksiyon puanı
- 8,228
- Puanı
- 700
Aa olsun inşallah diğer bölümleri beğenirsin 🙂 Bomba'ya da yorumlarını bekliyorumilk bölümden çok birşey anlamadım cnm am sankı öncekı senaryolarına göre braz düşük başlamış 🙂🙂🙂
Aa olsun inşallah diğer bölümleri beğenirsin 🙂 Bomba'ya da yorumlarını bekliyorumilk bölümden çok birşey anlamadım cnm am sankı öncekı senaryolarına göre braz düşük başlamış 🙂🙂🙂
onu okuyorum zaten brazdan yorum yapıcam 🙂🙂🙂Aa olsun inşallah diğer bölümleri beğenirsin 🙂 Bomba'ya da yorumlarını bekliyorum
Şimdi bakıcağım2.bölüm fragmanı yarın konuda olacak.
sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum @gözlemci @eros @RüzgarGülü
[HASHTAG]#birhilalugruna[/HASHTAG]
Okudun mu aga ?Şimdi bakıcağım
[HASHTAG]#birhilalugruna[/HASHTAG]
Aaa yok aga ben buna bu yorumu yazıp bombayı okudum doğruya sen iki dizi birden yapıyordunOkudun mu aga ?
Yorumlarını bekliyorum agaAaa yok aga ben buna bu yorumu yazıp bombayı okudum doğruya sen iki dizi birden yapıyordun
Şimdik bakıyorumYorumlarını bekliyorum aga
Çok sağol aga,ilgi büyük olursa uzun bir süre devam ettiririm ama düşük olursa bile en az 10 bölüm sürecekŞimdik bakıyorum
Aga konu olarak diğer dizin Bomba dan kat be kat daha iyi ve güncel bir olay işleniyor,ilk bölümü oldukça iyi yazarak iyi bir başlangıç yapmışsın,epey beğendim lakin ne kadar sürdürebilirsin bilemem ,çok iyi emeğine sağlık başarılarının devamını diliyorum...
iyi gidiyor aga konu iyi bakalım ,ilgi görmesede devam ettir 10-20 bölüm kadar...Çok sağol aga,ilgi büyük olursa uzun bir süre devam ettiririm ama düşük olursa bile en az 10 bölüm sürecek
Ettirim tabiki de aga senin gibi takipçilerim olduktan sonraiyi gidiyor aga konu iyi bakalım ,ilgi görmesede devam ettir 10-20 bölüm kadar...
vardır aga olmazmı ,konuya bakan baya var...Ettirim tabiki de aga senin gibi takipçilerim olduktan sonra
bekliyoruz cnm @cookies ve ben yokuz sanırım 2.bölümde 🙂🙂🙂2.BÖLÜMDE NELER OLACAK ?
Hilal Timi toplantıdayken, Mert'in time vereceği haber ne ?
S13'ün sahte polislerinin pravakatörleri öldürmesi sonucu neler olacak ?
Hilal Timi S13'ün hain planına nasıl düşecek ?
BİR HİLAL UĞRUNA YENİ BÖLÜMÜYLE CUMA AKŞAMI 20.00'DA
@gözlemci @Çiğdem- @cookies @Maskeli Fedai @papuleoo @beyazsoy @eros
Varsiniz ikinizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?