Aa ardayla pelo gibi olmayalim biz.Biz direktman mevzuya girelim : Benimle Bir hilal uğruna senaryosunda evlenirmisin Çikohahaha dur bakalım daha ilk bölümden olmaz
Evet beğendimBolumu begendin mi @cookies
Beğenmene sevindimAa ardayla pelo gibi olmayalim biz.Biz direktman mevzuya girelim : Benimle Bir hilal uğruna senaryosunda evlenirmisin Çiko
BU ARADA DIZIM YARIN YOK ÜYELER FORUMDA OLMADIĞI VE YETİŞMEDIGI İÇİN
Evet beğendimKarışık olur diye düşünürken öyle olmadığını görünce mutlu oldum
Sağol beğenmene sevindimYeni okudum dizini.
İlk bölüm biraz karakter ağırlıklı verildiği için normal olarak fazla birşey anlamadık.
Ama ilk bölüme göre çok güzel giriş yapmışsın bence.
Ben beğendim, konular derinşleştikçe dahada iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Dizin hayırlı olsun, umarım başarılı olur.
Dizi biraz uzun olmuş haftaya biraz daha kısaltılmalı ve özet koymayıda unutma.
Puanım 10
Kısa olması okunmasını kolaylaştırıyor hem.Sağol beğenmene sevindim2.bölümde biraz uzun olacak ama 3.bölümden itibaren kısalacak
İlk bölümleri uzun yapıyorum Bomba'dan biliyorsun bölüm sayısı ilerledikçe bölümleri kısaltıyorumKısa olması okunmasını kolaylaştırıyor hem.
Bölüme yorumun ne ? Beğendin mi, hiç söylemedin
ilk sayfada yorum yaptımya cnm okudum yayınladığın gün 😉😉😉Bölüme yorumun ne ? Beğendin mi, hiç söylemedin
Hayır onu gördüm de sadece uzun olmuş yazmıştın kısalt demiştin, diziyi beğendin mi genel olarak onu sordumilk sayfada yorum yaptımya cnm okudum yayınladığın gün 😉😉😉
ilk bölümden çok birşey anlamadım cnm am sankı öncekı senaryolarına göre braz düşük başlamış 🙂🙂🙂Hayır onu gördüm de sadece uzun olmuş yazmıştın kısalt demiştin, diziyi beğendin mi genel olarak onu sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?