Bir Hilâl Uğruna 1.Bölüm -Yeni Dizi

kvp-medya

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
8,228
Puanı
700
1.BÖLÜM – BİR HİLAL UĞRUNA

Ülkeyi karıştırmak için yaptığı operasyonlardan başarısızlıklarla ayrılan Moşe, üstleri büyük güçler tarafından yakalanmıştır ve karanlık bir odaya yüzleri maskeli olan 3 adamın önüne getirilmiştir.Etrafına göz atan Moşe korkulu bir şekilde yalvarmaya başlar.
Moşe:Bir şans daha ne olur bir şans daha
Maskeli adamlardan biri konuşmaya başlar—Merak etme Moşe sana son bir şans daha vereceğiz, şimdi kulaklarını aç bizi dinle..
Moşe:Buyrun,dinliyorum
--Öncelikle hiçbir zaman pes etmek yok, Türkiye bizim için çok önemli bu ülkeyi kendimize göre yeniden inşa etmemiz lazım
Maskelilerden diğeri konuşmaya devam eder: Bütün Ortadoğu projemiz için,bütün dünya için..Bölmeyse bölme,kaossa kaos herşeyi yapacağız
3.maskeli konuşmaya devam eder: Türkiye’deki Müslümanlığın bütün insanlık üzerinde tesir etme durumu var,işin kısa özeti budur,onun için İslam insanlık için asla bir model olmamalı, anlıyor musun bizi? Birinci düşman İslam,Müslüman toplumlar kendi özüne dönerse hepimizin sonu olur,Müslümanlar asla bu duruma gelmemeli,birbirini yemekten başlarını kaldıramamalı
Moşe: Peki benden ne istiyorsunuz ?
--Sen tecrübelisin Moşe, bu ülkeyi ve zaaflarını iyi biliyorsun seninle yeniden çalışacağız ama yüzümü kara çıkarmayacaksın
Moşe: Tamam tamam ama siz gerçekten ciddi misiniz ?
Ardından maskelilerden biri Moşe’yi yanına çağırarak elini uzatmasını ister ve parmağına yılan şekilli bir yüzük takar.Ve şöyle der: ‘Biz ciddiyiz Moşe,artık eskisinden daha güçlüsün, artık bey değil beyefendisin’
Moşe gülümser ve şöyle der’ İyi de kiminle çalışacağım tek başımayım’
O anda karanlık odaya 13 kişi girer.
Maskeli:İşte bunlarla…

2 GÜN SONRA…
HİLAL TİMİ BİNASI-
Hilal Timi üyeleri binalarında langırt oynamaktadır.Timin başkanı Necip Kayabaşı ise odasında Mert tarafından getirilen dosyaları incelemektedir.Dosyalara göz attıktan sonra Mert’e döner .
Necip:Hilal’e hemen haber ver 5 dakikaya toplantı odasında olsunlar
Mert:Emredersiniz efendim
Mert timin yanına gider.
Mert:Beyler 5 dakikaya toplantı odasına..
Timin komutanı Enis Kartal:Neler dönüyor yine Mert
Mert: Abi yine yeni bir şey çıkardılar S13’müymüş neymiş adları bunlar hakkında birkaç bilgi var elimizde
Enis:Hadi beyler acele edelim
Hilal Timi hızlıca toplantı odasına doğru yönelir.Alper ile Çiğdem giderken konuşmaktadırlar.
Alper Altın:Yine ne planlıyor kim bilir şerefsizler ?
Çiğdem Sönmez:Onu öğrenmeye gidiyoruz ya Alper hadi hızlı biraz hızlı
Çiğdem hızlıca yürüyerek Alper’i geçer.Alper durur ve içinden ‘Ah be Çiğdem seni çok seviyorum hala anlamıyor musun ?’
Başkan Necip Kayabaşı’da toplantı odasına doğru harekete geçmiştir.Giderken televizyonda gördüğü bir habere bakar.
TV SUNUCUSU: Evet değerli izleyiciler huzur bozucular yine sokakta..Kobani eylemlerini bahane ederek yola dökülen pravakatörler yolları yine savaş alanına çevirdi.
Necip:Geç kaldık başlamış bile şerefsizler..

Moşe S13 timinin yeni binasında adamlarıyla konuşmaktadır.
Sebastian:Efendim mahallede oturan yoksul Kürt ailelerin çocukları kandırılarak getirildi.Aşağıda depoda bekletiyoruz
Moşe:Güzeeel,ilk işimize başlıyoruz o zaman şeytanımız bol olsun..
Moşe yerinden kalkarak aşağıya iner ve genç çocukların yanlarına gider.Çocukları gördüğünde Sebastian’a ‘Beklediğimden daha kalabalıklar bu daha da güzel’ der.
Moşe gençlerin yanına gelmiştir.
Moşe:Hoşgeldiniz gençler, Kürt halkının özgürlüğü için burdayız herhalde ne yapacağınızı bilerek geldiniz buraya, yıllardır Kürt halkına yapılan zulümler artık onlara yapılmalı
Gençler bağırmaya başlar.’Kürt halkına özgürlük,yaşasın Kürdistan’
Moşe:Sebastian gazetecileri getir, evet şimdi gelecek yabancı gazeteciler sizlerin seslerinizi dünyaya duyuracak sizin her yaptığınız şeyi çekecekler..
Gençlerden biri: Sözü uzatmaya gerek yok başlayalım artık
Moşe:Buyrun ayak sizin beyin sizin, başlayabilirisiniz..
Gençler depodan çıkarlar.Moşe, Sebastian’a: ‘İşi ayarlayacakları soktunuz değil mi aralarına’
Sebastian:Evet efendim şuanlık her şey çok iyi gidiyor, adamlarımız planlanan bölgede onları durduracak ve orda kıyamet kopacak
Moşe: Peki müdahale edecek sahte polisler hazır mı ?
Sebastian:O da hazır şu an her şey eksiksiz gidiyor efendim
Moşe:Bu da güzel, harika bir güüüün, en kötü günümüz böyle olsun Sebastian hahahaha…

1.BÖLÜM SONU
Senarist:kvp-medya
KURŞUN FİLM

@gözlemci @Çiğdem- @cookies @beyazsoy @-KADİR- @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @papuleoo @aserat54 @RüzgarGülü @eros

[HASHTAG]#birhilalugruna[/HASHTAG]​

Son düzenleme:
Eline sağlık güzel olmuş umarım uzun süre devam ettirirsin. Konusu çok güzel olmuş
ilk bölüm olduğundan çoğu şeyin cevabı ilerleyen haftalar da belli olur.

Eline sağlık güzel olmuş umarım uzun süre devam ettirirsin. Konusu çok güzel olmuş
ilk bölüm olduğundan çoğu şeyin cevabı ilerleyen haftalar da belli olur.
Cok tesekkurler aga,ilgi yuksek olursa devam ederim

[HASHTAG]#birhilalugruna[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Kimseye niye bakmiyor ya ? Etiket mi gitmedi acaba

Son düzenleme:
burdakı benim yanımda olan alper @cookies mi

çok uzun olmuş @kvp-medya yoruldum okurken 🙂🙂🙂
diğer senaryoların gibi kısa tutabilirsen daha anlaşılır akıcı olur bence 😉😉😉

Son düzenleme:
Güzel bir bölüm olmuş, daha fazla aksiyona geçiş yap bence hemen. Yani Bomba'daki gibi olmasın. Eline emeğine sağlık @kvp-medya...

Şevkat tepe yine ya kürt çocuklar kandılir hep)))

Güzel bir bölüm olmuş, daha fazla aksiyona geçiş yap bence hemen. Yani Bomba'daki gibi olmasın. Eline emeğine sağlık @kvp-medya...
Daha ilk bolumden konuyu anlatmak istedim aksiyon 2.bolumde artacak

Son düzenleme:
Daha ilk bolumden konuyu anlatmak istedim aksiyon 2.bolumde artacak​
Tamam, bekliyoruz merakla...

@beyazsoy bolume yorumun ne

Son düzenleme: