Bir Gençliğin Hikayesi Kanal TaKsiM

puanınız kaç?

• 3

Oy: 0 0.0%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

• 11

• 12

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
9,480
Puanı
1,061
KANAL TAKSİM-POMPY

bir gençliğin hikayesi-yaşam öyküsü
Yazan-Kurgu-S.G.A.T.

...üniversite sınavı için artık son 6 ay.herkes kazanamamı bekliyor,hele annem...Babam artık çok sinirli televizyona baktığımda hemen bağırıyor.Gece uyurken de odama gelip herşey senin iyiliğin için diyor.uyuyamıyorum bazen,hep aklımda.üniversite bitirmiş herkesi kıskanıyorum artık.birden aklımdan geçiriyorum "ya kazanamazsam" diye içimi kötü bir hiss kaplıyor hemen.korku değil bu başka bi şey,anlayamıyorum.ama çok kötü bir hiss.çalışıyorum ama çok çalışıyorum en çok da annem için,üzerime titiriyor hep.içimden bu son 6 ay da çabuk bitsin diyorum bazen,ama sonra hemen vazgeçiyorum bu düşüncemden.akraba ziyaretine gitmiyorum artık hemen başlıyorlar çünkü nasıl gidiyor diye.son zamanalarda evde geçen bütün sohbetlerin başrolünde ben varım.
artık son 4 ay.hayattan bıkalı aylar oldu.düşünmüyorum artık ne kendimi ne buruşuk kitaplarımı ne de geride kalanları...çok mu abartıyorum acaba bu olanları,belki de normaldir bu olanlar.umutluyum aslında.ben kazanamazsam kim kazanacak ki bu sınavı diyorum artık.akrabalarımdan da nefret etmeye başladım artık,beni bu kadar önemsediklerini hiç sanmıyorum.bu arada doğum günüm yaklaşıyor,tabi ki sevinçli değilim,ama gelecek yılki yaçımı bekliyorum...
ve son ay.ilginçtir artık mutluyum,mutululuğumun sebebiini pek anlamış değilim,ama artık kendime güvenim tam.tam olaraak hazırım finale,hatta dizi bile izlemeye başladım,internete de giriyorum.öğretmenlerim kazanacağımı düşünüyor,ben de.yarın ailemle 3 günlük tatile çıkıcam,ders falan okumayı düşünmüyorum.
ve tatilden döndüm son 2 haftaya girmiş bulunmaktayım,kafam çok rahat.ama artık yeniden dersleri son kez gözden geçirmem lazım.rahatım çünki biliyorum kazanacağımı hissediyorum tam anlamıyla ve galiba bu inancımı aileme de aşıladım artık.
ve sayılı günler... bugün son kez arkadaşlarımla görüştüm söz verdik bir birimize sınav hakkında hiç konuşmadık bütün gün ve galiba aşık oldum...
yarın sınav...bu gece rahat yatmayı düşünüyorum ama uykum yok.

bunun 2 bölümü varmı çok güzel olmuş

- - - Ekleme - - -

benden 15 puan

Hikaye tarzında olmuş
Beğendim sayılır
13 Puan !

@Almila ndn 15 vermedin

@Almila güneşi beklerkeni sevmişsin gibi duruyor

her pazartesi saat 18 de yayınlana bilir söylüyim s g at darksaal ve ozanın koyduğu kural var en fazla 4 bölüm yazmak zorundasın

- - - Ekleme - - -

s g a t

Israrla söylüyorum S.G.A.T!!! Lütfen beni taksim tv'nin herhangi bir programına ve dizisine etiketlemeyin.