"Bir Gece Masalı" Final Yapıyor! | ATV

ozmoturk

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
3,877
Puanı
460
bir gece masalı afiş.jpg

Sezon sonu final yapacak diziler arasına ATV'den Bir Gece Masalı'da eklendi.

3 Eylül 2024 Salı akşamı ekran yolculuğuna başlayan, yurt dışı satışları ve sosyal medyadaki kitlesiyle dikkat çeken dizi son zamanlarda reytinglerde düşüş yaşıyordu.

Yapımı NGM'nin üstlendiği, Emre Kabakuşak'ın yönettiği, Eda Tezcan'ın kaleme aldığı " Bir Gece Masalı " nda Burak Deniz ve Su Burcu Yazgı Coşkun'un canlandırdığı Mahir ve Canfeza'nın Pamukkale'den İstanbul'a uzanan imkansız bir aşk hikayesi anlatılıyordu. Alınan kararla birlikte dizi 2 bölüm sonra 35. bölümüyle yayın hayatını noktalayacak.

Bir Gece Masalı, final bölümüyle 3 Haziran Salı 20.00'de ATV'de.

Kaynak : SonDakika.com

ATV'nin durumu kötü, belki devam ettirir diyordum, biraz şaşırdım. :D

Beklenen karar, ATV olmasaydı kanalı çoktan bitmişti.

AB grubu iyi olsa bence şans tanıyabilirdi kanal AB grubu 2nin altında seyretti çoğu zaman

ana hikaye ozelinde derinlik disinda kirilma anlarinda -bence- hata yapildi .
gozlemledigim kadariyla , rasit ve selim'in cikisindan sonra ,farkli bir hikayeye gecildi .
<->

kanimca baslangicli ana hikaye bitmemisti , cunku, daha derinlikli ele almadilar (rasit ve selim cikisina dek olan surec) . sonrasi farkli konulardan ilerledi dizi .

goreceli elbette .
Ben diziyi izlemedim tabi siz daha iyi bilirsiniz ben sadece reyitng oranları yorumu yapıyorum zamanla aldığı reyingi yavaş yavaş eritti gibi dizi. Ama çok maliyetli bir iş değil gibi AB grubu iyi olsa biraz Can Borcu'nun devam kararı aldığı yerde bu dizi de alırdı diye düşünüyorum. Can Borcu biraz daha stabil gitti hatta ilk bölümlere göre yükseltti bir ara oranları ama bu dizi reyting olarak aşağı eğilimdeydi bu da etken olmuş olabilir.