ATV Bir Gece Masalı - Dizi Yorumları

fav10.net

fav10.net
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
358
Puanı
84
Web Sitesi
fav10.net

ATV'nin yeni dizisi Bir Gece Masalı bu akşam yayın hayatına başlıyor.

Yapımcılığını NGM'nin, yönetmenliğini Emre Kabakuşak'ın, senaristliğini Eda Tezcan'ın üstlendiği yapımın kadrosunda Burak Deniz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Arslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan ve Nazan Diper yer alıyor.

Komiser Mahir ve Yörük kızı Canfeza'nın imkansız aşk hikayesini konu alan dizi, yeni bölümleriyle her Salı 20.00'de ATV'de!

Reactions: Dante and Angelica
İzleceğim bakalım nasıl bir dizi olacak

İlk bölüm güzeldi Yazgı ile Burak çok iyiydi yaş farkı bence asla fark edilmiyor oyunculuklar harikaydı bakalım yarın reytingde ne yapacak

Dizinin ilk bölümü güzeldi. Rakibi olmadığı için iyi açılış yapacaktır. Özellikle dizinin jenerik müziği efsaneydi. İleriki bölümlerde daha heyecanlı olacaktır. Rakipleri gelmeden kendi izleyici kitlesini oluşturacaktır. Ayrıca Kardeşlerimden sonra bu diziyle Su Burcu Yazgı Çoşkun ve Yıldız Kültür yeniden buluştu. Özellikle Mahir ile Canfeza sahneleri efsaneydi. İzleyici sevecektir diziyi

Reactions: Dante and Angelica
Valla Helal Olsun anlamlı bir özet geçmişsin.
Fark ettiysen Burak Deniz aynı maraşlıdaki gibi bir sahnesinde Gardaş dedi.

Çok güzel yorumlamışsın yine☺️👏

Reactions: Dante

Aynen öyle valla tam anlayamadım fragmanı

Umarım Bahar gelincede böyle devam eder. Baharın sonunu getireceğiz.

3 BÖLÜM Denizlide çekildi. 4. Bölüm İstanbulda çekilmeye başlandı. Evet senin dediğin doğru dizinin hikayesi 4. Bölüm itibariyle İstanbulda geçecek.

3 BÖLÜM Denizlide çekildi. 4. Bölüm İstanbulda çekilmeye başlandı. Evet senin dediğin doğru dizinin hikayesi 4. Bölüm itibariyle İstanbulda geçecek.

Dizinin cekimlerine kisa da olsa denk geldim Denizli'de. Uzaktan kim kimdi cözemedim ama Bir Gece Masali dizisinin cekimleri oldugunu ögrendim. Memleketimde cekilmesi ayri bir dikkatimi cekti, göz atarim o kisimlara.

Reactions: Dante
Bakacağız artık o senariste kalmış, Mahir karakteri için Maraşlıdaki gibi ters köşe olabilir. Fragmanda önce babam demiş zaten babasının intikamını almak için Canfezaya yaklasabilir gibime geliyor.