Bir Günah Gibi Cuma'ya Alındı!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,450
Puanı
1,060
İlk bölümüyle beklentilerin epey altında kalan Bir Günah Gibi Cuma PT-2'ye alındı. İlk bölümüyle Perşembe 20.00'da ekrana gelen dizi daha sonra Çarşamba 22.30'a alınmıştı. Dizi yine gün değiştirdi ve Cuma 22.30'da ekrana gelecek.

FavoriForumum.NET Özel. İzinsiz Kopyalanamaz!

Allah ATV'ye akil fikir versin.. Tövbeler Tövbesi ne oldu simdi?

Bir Günah Gibi'nin kaderi Her Şeye Rağmen'e benziyor diyeceğim ama Her Şeye Rağmen çok çok daha iyi başlamıştı :)

Her Seye Ragmen 8,26 reytingle yayin hayatina baslamisti ve A/B grubunda zirvede oturmustu.. Bir Günah Gibi birkaç hafta sonra ekranlara veda edecektir, oyuncu kadrosuna üzüldüm. Özellikle Hande Soral'a..

Her Seye Ragmen 8,26 reytingle yayin hayatina baslamisti ve A/B grubunda zirvede oturmustu.. Bir Günah Gibi birkaç hafta sonra ekranlara veda edecektir, oyuncu kadrosuna üzüldüm. Özellikle Hande Soral'a..

Biliyorum da ikisi de dönem dizisi. İkisi de başladıkları günlerde tutunamayıp Cuma PT2'ye atıldılar :) Tek fark Her Şeye Rağmen'in çok iyi başlayıp çok çabuk düşmesi. Bir Günah Gibi'nin ise daha ilk bölümden çok çok kötü başlaması...

Biliyorum da ikisi de dönem dizisi. İkisi de başladıkları günlerde tutunamayıp Cuma PT2'ye atıldılar :) Tek fark Her Şeye Rağmen'in çok iyi başlayıp çok çabuk düşmesi. Bir Günah Gibi'nin ise daha ilk bölümden çok çok kötü başlaması...

Her Seye Ragmen'in düsme sebebi ise; yönetmen degisiklikligi.. Ümmü Burhan'in yerine dolduramadilar...

ATV'nin bu hâli gerçekten kötü. Reyting yüzünden sabit kalan çok az dizisi var. Çok fazla dizi çıkartmıştır 1-2 sene içerisinde bu yüzden.