YS Bir FAV10 Aşkı | Yeni dizi İlk bölüm

MUHAMMED YUSUF DEMİR

Üye
Konu Sahibi
Katılım
16 Temmuz 2018
Mesajlar
119
Reaksiyon puanı
42
Puanı
29
BİR FAV10 AŞKI
OYUNCULAR
@Çiğdem- @denizz19 @vadikızı @cookies @mrt-06 @sokak sanati @serhatt @pompy


KONUK OYUNCU
@xBUGRAx

1.BÖLÜM
"FAKİR AŞKI"

" Geceden korkarsın ama Güneş doğunca her şeyi unutup o güzelliğin içinde bulursun kendi ama unutma ki her gündüzün bir gecesi vardır."
Güzel bir sabaha uyanmışlardı Çiğdem ve ailesi. Çiğdem hemen koşuşturarak binadaki her kapıyı dolaşıp bir istekleri varmı diye sordu.İsteklerini alıp hemen kapılarına bıraktı. Evine geldiğinde annesi Fatma kahvaltıyı hazırlamıştı . Çiğdemde kardeşi Fatihi uyandırdı. Tam babası Can ı da uyandırmaya gidecekti ki babasının uaynmış olduğunu fark etti ve hep birlikte kahvaltıya oturdular. Kahvaltıda biraz peynir biraz zeytın ve biraz da domates vardı.Zorluk ve sıkıntılı halde geçinen bu aile kapıcılıkla geçimini yapıyordu.
Deniz in annesinin ölümünden tam bir yıl geçmişti.Ne kadar da zengin olsalarda hiç huzurları yoktu.Deniz bu zamana kadar hiç onu yalnız bırakmayan abisi Serhat ile sıkıldıklarında dışarıya çıkıp gezerelerdi.Bugün de Deniz ile Serhat dışarıya çıkacaklardı.Deniz en yakın arkadaşı Buğra yı da arayıp onu alıp birlikte çıkacaklarını söyledi.
Çiğdem pastacı dükkanına geç kalmamak için yolda biraz hızlı yürüyordu.Hızlıca yolda arabasıyla gelen Deniz in karşısına bir anda Çiğdem çıkar ve ona çarpmamak için direksiyonu kırar. Tam direksiyonu kırarken karşıdan gelen araçla feci şekilde çarpışırlar.Çiğdem kazanın kendisi yüzünden olduğu için çok üzgündür.Hemen ambulansla Denizi Serhatı ve Buğrayı hastaneye kaldırırlar.Çiğdem de ambulansa atlayarak o da hastaneye gelir.Hastaneye geldiklerinde hemen ameliyata alınırlar. Ameliyattayken Denizin babası Mert gelir. Çok perişan olmuştur. Doktor ameliyattan çıkar ve Mert e onun öldüğnü söyler ve Mert bayılır. Çiğdem in de yardımıyla sedyeyle kaldırılır. Mert kendine geldiğinde baş ucunda Çiğdemi görür ve ona kimin öldüğnü sorar. Çiğdemde üzgün bir tavırla Buğranın öldüğünü söyler. Mert yine üzgündür ama kendi çocuklarından birinin ölmemiş olması sevindirmiştir.
Çiğdemin kardeşi Fatih olanları öğrendikten sonra hastanenin yolunu tutar.Tam hastaneye gelirken bir araba aniden yanar ve patlar.....
1.BÖLÜM SONU
 
Son düzenleme: